誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

H.A.W.X 已出

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

H.A.W.X 已出

文章發表人 NikkorIVAN 發表於 2009-03-03, 11:47

昨日已出 $270 :a010:
Tom Clancy`s 第一隻空戰Game
雖然佢有好濃厚AC 6 的影子,不過算做得唔錯,只是有時候急促迴旋時畫面有些拖慢
圖檔
FX and DX
NikkorIVAN
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-01-01, 23:04

Re: H.A.W.X 已出

文章發表人 Martin LO 發表於 2009-03-03, 17:22

哩隻我都有興趣呀, 難得佢有埋支flight stick 嘛, 有無人已經買o左? 好唔好用? 我好想買呀 :038:
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2008-08-14, 00:56

文章發表人 鐵心心 發表於 2009-03-04, 17:13

E隻有雷氣,小心 :a002:
鐵心心
  頭像

2008-12-02, 14:26

文章發表人 NikkorIVAN 發表於 2009-03-04, 23:13

鐵心心 寫: E隻有雷氣,小心 :a002:

:question2: :question2: :question2: 係唔係第一次,入唔到Game ,要Reboot一次 360 ?
FX and DX
NikkorIVAN
  頭像

2008-01-01, 23:04

文章發表人 Martin LO 發表於 2009-04-11, 00:45

小弟未來老婆o岩o岩送o左哩隻game 俾我, 試完後發覺唔錯, 但係o的instrument 做得唔夠ace 6 噤好, 唔係噤易睇. 不過飛機o既反應比較真, stall 出現時o既高度, 速度, 同角度都真過ace 6 好多.

支stick 對應埋ace6 同blazing angel, 用落手感幾好, 同真飛機上面o個支差唔多, 而且就噤擺o係茶几上面就已經好穩(玻璃面). 不過支stick 反應唔係噤線性, 頭o個幾度deflection 根本就係完全無反應, 所以好難fine tune o架飛機o既fligh path.

而家等緊人一齊玩co-op, 試完之後再o係度報告, over......
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 射擊人 發表於 2009-04-11, 23:50

Martin LO 寫: 小弟未來老婆o岩o岩送o左哩隻game 俾我, 試完後發覺唔錯, 但係o的instrument 做得唔夠ace 6 噤好, 唔係噤易睇. 不過飛機o既反應比較真, stall 出現時o既高度, 速度, 同角度都真過ace 6 好多.

支stick 對應埋ace6 同blazing angel, 用落手感幾好, 同真飛機上面o個支差唔多, 而且就噤擺o係茶几上面就已經好穩(玻璃面). 不過支stick 反應唔係噤線性, 頭o個幾度deflection 根本就係完全無反應, 所以好難fine tune o架飛機o既fligh path.

而家等緊人一齊玩co-op, 試完之後再o係度報告, over......

咁姐係好惡玩啦.... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Martin LO 發表於 2009-04-12, 18:24

射擊人 寫:
Martin LO 寫: 小弟未來老婆o岩o岩送o左哩隻game 俾我, 試完後發覺唔錯, 但係o的instrument 做得唔夠ace 6 噤好, 唔係噤易睇. 不過飛機o既反應比較真, stall 出現時o既高度, 速度, 同角度都真過ace 6 好多.

咁姐係好惡玩啦.... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

暫時都未有飛隧道哩類噤變態o既任務, 不過都幾多護送類o既任務, 要保住個target 係真係有o的難度, 但係通常知道o左佢個flight path 同敵人出現位置之後, 玩第二次o個時要過關都唔係太難
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 jackyho286 發表於 2009-05-16, 09:52

:044: :044: :044:
jackyho286

2009-03-23, 13:22

回到 Game Game Fun 區