誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 1 位訪客

有冇人食緊/過”七海健胳保”

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

有冇人食緊/過”七海健胳保”

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 14:44

是咁的, 已經腳痛(失頭)左一段時間, 近日的起心肝去睇醫生, 佢話係退化, 冇得搞, 所以想想睇下食D咩保健食品會有幫助 :sorry:
aaaavbuzz
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-21, 11:29

Re: 有冇人食緊/過”七海健胳保”

文章發表人 iHD 發表於 2008-09-26, 14:45

老兄...你好後生渣 ?
iHD
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-01-10, 08:27

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-09-26, 14:51

買o的有胺基葡萄糖o既......................... :eat: :eat:
游下水囉....
減磅...
最後由 yukyuk909 於 2008-09-26, 14:51 編輯, 總共編輯了 1 次
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 14:51

iHD 寫:老兄...你好後生渣 ?

未老先衰, 冇辦法, 可能身體過重, 而家開始每日做運動, 但隻腳又痛得勁左 :045:
aaaavbuzz
  頭像

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 14:51

yukyuk909 寫:買o的有胺基葡萄糖o既......................... :eat: :eat:
游下水囉....

eg ?
aaaavbuzz
  頭像

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-09-26, 14:54

aaaavbuzz 寫:
yukyuk909 寫:買o的有胺基葡萄糖o既......................... :eat: :eat:
游下水囉....

eg ?

你e生無介紹咩???
呢o的野問返e生好por....
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
  頭像

文章發表人 FUJI 發表於 2008-09-26, 14:55

[認真]有架!好得 :great: :great: :great:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 14:57

yukyuk909 寫:
游下水囉....

eg ?

你e生無介紹咩???
呢o的野問返e生好por....

醫生通常係唔會介紹健康食品 :osigh:
aaaavbuzz
  頭像

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-09-26, 14:57

唔好飲酒...尤其係啤酒
圖檔
我是攝影白痴
yukyuk909
  頭像

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 14:59

FUJI 寫:[認真]有架!好得 :great: :great: :great:

要食幾耐至見效 :a013:
aaaavbuzz
  頭像

文章發表人 FUJI 發表於 2008-09-26, 15:04

FUJI 寫:[認真]有架!好得 :great: :great: :great:

我響英國買好似一大樽食兩三個月,響朝早食最好!
FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-09-26, 15:05

FUJI 寫:

:sorry: :sorry: :sorry:
aaaavbuzz
  頭像

文章發表人 jacky820 發表於 2008-09-26, 15:06

FUJI 寫:

我有食!屈銀紙最平!
圖檔
jacky820
  頭像

2005-12-18, 00:19

文章發表人 趙公子 發表於 2008-09-26, 17:37

點解唔問下醫生有乜選擇 :hello: :hello: :hello: :hello:
60D + 350D + GF1
趙公子
  頭像

2006-01-11, 14:40

文章發表人 jacky820 發表於 2008-09-26, 17:53

趙公子 寫:點解唔問下醫生有乜選擇 :hello: :hello: :hello: :hello:

香港最出名的骨科醫生都係叫我食呢個! :041:
圖檔
jacky820
  頭像

2005-12-18, 00:19

下一頁

回到 Lung Post 回收站