誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

D人都痴痴地咖...

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: D人都痴痴地咖...

文章發表人 Wharf 發表於 2008-10-06, 15:40

我又投訴D機買左1年之後跌价 50% :051:

D义電月用月不足 :051: :051:

D反食一陣就冇晒 :051: :051: :051:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 yukyuk909 發表於 2008-10-06, 15:44

Wharf 寫:我又投訴D機買左1年之後跌价 50% :051:

咁我又投訴...每次痾c沖厠都沖走我舊c :051: :051: :051:
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 kwswsk 發表於 2008-10-06, 15:48

yukyuk909 寫:
Wharf 寫:我又投訴D機買左1年之後跌价 50% :051:

咁我又投訴...每次痾c沖厠都沖走我舊c :051: :051: :051:

可能你要去睇睇醫生, 驗一驗舊屎喎... :gagag: :gagag: :gagag:
kwswsk

2006-10-03, 16:24

文章發表人 aaaavbuzz 發表於 2008-10-06, 15:53

我都投訴+苦誤導我, 話供左強迫金退休有著落, 而家蝕到 :confused:
aaaavbuzz
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-12-21, 11:29

文章發表人 jv8803 發表於 2008-10-06, 16:00

大把呢d人
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-06, 17:36

依家香港好卵多人鍾意無理取鬧 :040: :040: :040:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 gamdaiman 發表於 2008-10-06, 17:41

stallone 寫:依家香港好卵多人鍾意無理取鬧 :040: :040: :040:

羅命到細路唔返學報警 :coldsweat2:
gamdaiman
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2007-05-16, 02:47

文章發表人 韋信 發表於 2008-10-06, 18:46

So? 買左債券,賠左錢,投資者都可以報警。賺左果陣唔見佢分一份比政府,蝕左就要大吵大鬧,要金管局負責。聽日我都應該去入o的非洲同南美國家o的債券『投資』下,反正債主唔還錢都有人包底 ..... :notinterest:

kimura 寫:第一日去海浪公園嗎?咁既天氣去自己唔帶定遮/雨褸.係度嘈人地...都咁大個人啦...唔好咩都要人地負責...自己淨係係度嘈...

【 本 報 訊 】 海 洋 公 園 的 「 十 月 全 城 哈 喂 」 昨 傍 晚 在 大 雨 滂 沱 下 爆 發 退 票 風 波 , 大 批 趁 周 日 前 來 捧 場 的 「 追 鬼 一 族 」 , 因 天 文 台 發 出 黃 色 暴 雨 信 號 而 興 致 大 減 , 近 百 人 要 求 退 票 及 改 期 , 有 市 民 不 滿 在 門 外 淋 了 3 小 時 雨 , 仍 未 能 辦 妥 退 票 , 「 把 鬼 火 」 之 下 致 電 報 警 , 需 警 員 到 場 協 助 。

[deleted]
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-06, 18:48

韋信 寫:So? 買左債券,賠左錢,投資者都可以報警。賺左果陣唔見佢分一份比政府,蝕左就要大吵大鬧,要金管局負責。聽日我都應該去入o的非洲同南美國家o的債券『投資』下,反正債主唔還錢都有人包底 ..... :notinterest:

kimura 寫:第一日去海浪公園嗎?咁既天氣去自己唔帶定遮/雨褸.係度嘈人地...都咁大個人啦...唔好咩都要人地負責...自己淨係係度嘈...

【 本 報 訊 】 海 洋 公 園 的 「 十 月 全 城 哈 喂 」 昨 傍 晚 在 大 雨 滂 沱 下 爆 發 退 票 風 波 , 大 批 趁 周 日 前 來 捧 場 的 「 追 鬼 一 族 」 , 因 天 文 台 發 出 黃 色 暴 雨 信 號 而 興 致 大 減 , 近 百 人 要 求 退 票 及 改 期 , 有 市 民 不 滿 在 門 外 淋 了 3 小 時 雨 , 仍 未 能 辦 妥 退 票 , 「 把 鬼 火 」 之 下 致 電 報 警 , 需 警 員 到 場 協 助 。

[deleted]

賺錢果陣又唔話啲銀行銷售手法有問題, 嘥九氣 :044: 輸打贏要 :announce:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 maninqq 發表於 2008-10-06, 19:11

stallone 寫:
韋信 寫:So? 買左債券,賠左錢,投資者都可以報警。賺左果陣唔見佢分一份比政府,蝕左就要大吵大鬧,要金管局負責。聽日我都應該去入o的非洲同南美國家o的債券『投資』下,反正債主唔還錢都有人包底 ..... :notinterest:

[deleted]

賺錢果陣又唔話啲銀行銷售手法有問題, 嘥九氣 :044: 輸打贏要 :announce:

慘得過有政黨牽頭用群眾壓力迫銀行, 政府, 金管, 證監賠錢

我覺得有某政黨已經式微, 再無前途情況之下, 一個金融海嘯比佢地搓住做話題發大黎攪, 希望可以一舖番到身 :043: :043: :043:
maninqq

2008-08-22, 14:31

文章發表人 maninqq 發表於 2008-10-06, 19:27

仲有, d尊貴議員知唔知, 銀行係唔會咁易比你咁樣嘈下就賠錢比你, 銀行都係上市公司, 要向小股東負責,
你班苦主要proof到銀行有疏忽, 出錯, 誤導, 有法律依據先可以賠錢, 無一年半載, 清左條數, 賣晒抵押品, 確定雙方責任, 你都唔慌會有結果 :announce: :announce: :announce:
maninqq

2008-08-22, 14:31

文章發表人 motobee 發表於 2008-10-06, 22:12

maninqq 寫:仲有, d尊貴議員知唔知, 銀行係唔會咁易比你咁樣嘈下就賠錢比你, 銀行都係上市公司, 要向小股東負責,
你班苦主要proof到銀行有疏忽, 出錯, 誤導, 有法律依據先可以賠錢, 無一年半載, 清左條數, 賣晒抵押品, 確定雙方責任, 你都唔慌會有結果 :announce: :announce: :announce:

:announce: :a012: :great:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 stallone 發表於 2008-10-06, 22:36

maninqq 寫:
stallone 寫:

[deleted]

慘得過有政黨牽頭用群眾壓力迫銀行, 政府, 金管, 證監賠錢

我覺得有某政黨已經式微, 再無前途情況之下, 一個金融海嘯比佢地搓住做話題發大黎攪, 希望可以一舖番到身 :043: :043: :043:

最慘係有啲電台啲傻西主持仲不斷叫啲人去搵政黨幫手, 攪卵攪震 :047: :047: :047:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 motobee 發表於 2008-10-06, 22:38

stallone 寫:
maninqq 寫:
stallone 寫:

[deleted]

最慘係有啲電台啲傻西主持仲不斷叫啲人去搵政黨幫手, 攪卵攪震 :047: :047: :047:

唔聽呢d節目 :dont_agree2:
motobee
  頭像

2004-11-26, 13:00

上一頁

回到 Lung Post 回收站