誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

就讓一切隨風

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 我係咪其實已經失敗左一半?

文章發表人 Kenji1107 發表於 2010-08-28, 23:53

勸你一句...識左幾日仲要係同事...呢D野真係小心D好
溝女唔成俾人玩返轉頭既我見過唔少...
如果條女真係咁易受溝...你第時仲要日日驚...
俾多D時間了解對方多D好過

:maskman:
任何圈子,任何地方
總會存在唯恐天下不亂的人,
那個地方曾經甚至現在也好​好,
錯的不是"人不應該走在一起",
錯的是我們忘記為何走在一起​.
Kenji1107
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-06-13, 05:29

文章發表人 發表於 2010-08-28, 23:53

shearer 寫: 女仔鍾意男仔
細心得黎大方
靈巧得黎真誠
有主見得黎尊重

中國古訓有云:

潘、驢、鄧、小、閒!!!!!

有其中三樣都夠
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 michael23 發表於 2010-08-28, 23:54

睇下個女仔有咩興趣啦~睇下可唔可以一齊去玩下~認真大家相處一兩次~自然知道對方究竟適唔適合自己
michael23
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-04, 22:27

文章發表人 shearer 發表於 2010-08-28, 23:54

京 寫:
細心得黎大方
靈巧得黎真誠
有主見得黎尊重

中國古訓有云:

有其中三樣都夠

:sorry: :sorry: :sorry:
“潘驢鄧小閒”這五字源於金瓶梅的一段故事。
話說西門慶傾心于潘金蓮,
王婆受人錢財為人獻策,
說要想事成,人必須要具備“潘驢鄧小閒”。
“潘”指具有玉樹臨風、風流倜儻,潘安之貌。
“驢”指陽具要夠大如驢子一樣。
“鄧”指具備鄧通般的萬貫家財。
“小”指小心在意佳人。
“閒”指要有大量的時間陪伴她在一起。
圖檔
shearer
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 MartinTong 發表於 2010-08-28, 23:55

MO 0 9 YUNG

MY MOST 29 ARE 18 22
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 發表於 2010-08-28, 23:56

shearer 寫:
京 寫:
細心得黎大方
靈巧得黎真誠
有主見得黎尊重

中國古訓有云:

有其中三樣都夠

王婆受人錢財為人獻策,
“小”指小心在意佳人。

查實係出自水滸傳!
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 DOnTeE 發表於 2010-08-28, 23:56

男人最好唔好帶飯 :a002: :a002: :a002:
男仔大女仔6年唔算多
女仔高過男仔2cm都問題唔算大

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
DOnTeE

2010-07-26, 10:56

文章發表人 akiraku 發表於 2010-08-28, 23:58

攪D健康活動,如行山,打波,記得要有D同事,多少少人,玩下玩下就1pair :inlove2:
akiraku

2006-06-06, 09:41

文章發表人 007 發表於 2010-08-28, 23:58

京 寫:
007 寫:
力奇 寫:
007 寫: 多謝你地既鼓勵 :sorry: :sorry: :sorry:

問題呢, 我冇咩溝女經驗 :a002: :a002: :a002:
所以我好多野都唔多識, 而且好耐認識過新女仔, 所以好似好緊張咁 :mk_unhappy:

講多少少, 個女同事廿頭, 我廿尾, 差六年 :a003: :a003: :a003:
佢好似高我2 cm 到 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
佢o係公司同我坐得好近, 不過又未叫做可以成日直接接觸到 :question2: :question2: :question2:
佢同我都係會帶飯o個隻, 唔知有冇用呢 :dont_un: :dont_un: :dont_un:

post多d優點响你個fb等佢不經意睇到, i.e.影相, 行山, 運動, 法拉利出入, 奶頓山聽HiFi.............. :a009: :a009: :a009:

我fb上優點就好多, 但亦有d 淡淡既毒男氣息散發住... :maskman: :maskman: :maskman:

毀滅證據囉!!!!

多D響FB度講下音樂,紅酒,寫下影評,又或者好似巴士站長咁,貼下相,寫幾句懶型(錯誤示範:人類係不應生活在一起的)的句子,嘩!!!個品味同格調即刻HIGH晒!
如果佢有讚好的,咪多D同佢響呢D話題傾下,咁咪慢慢有機囉

:lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:

音樂<--
紅酒 <-- 唔飲酒 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
寫下影評<-- 有少少啦
金句 <-- 大量
圖檔
  頭像

2008-12-06, 11:50

文章發表人 ahpeanut 發表於 2010-08-28, 23:59

Kenji1107 寫: 勸你一句...識左幾日仲要係同事...呢D野真係小心D好

agree
處菊你都係睇樣行先架啦
算啦
ahpeanut
  頭像

2009-08-11, 16:39

文章發表人 初哥 發表於 2010-08-28, 23:59

007 寫: 我今朝主動search 咗個女同事個fb account,主動去add 佢,叫邀請佢做個朋友 :coldsweat2:
追返d post有好多巴打叫我唔好add facebook 同講話做個朋友,我已經做齊兩樣 :042:

另外重有,我除咗矮過佢,我仲係大佢好多 :a003:
客觀來講,我其實係咪已經失敗咗呢? :dont_un:

大幾多 :question2: :question2: :question2: :question2:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 007 發表於 2010-08-29, 00:00

京 寫:
shearer 寫:
京 寫:
細心得黎大方
靈巧得黎真誠
有主見得黎尊重

中國古訓有云:

有其中三樣都夠

王婆受人錢財為人獻策,
“小”指小心在意佳人。

查實係出自水滸傳!

我自問有驢, 小同閒 :a012: :a012: :a012:
圖檔
  頭像

文章發表人 力奇 發表於 2010-08-29, 00:01

初哥 寫:
007 寫: 我今朝主動search 咗個女同事個fb account,主動去add 佢,叫邀請佢做個朋友 :coldsweat2:
追返d post有好多巴打叫我唔好add facebook 同講話做個朋友,我已經做齊兩樣 :042:

大幾多 :question2: :question2: :question2: :question2:

007已經講左, 1個20頭, 1個20尾 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 007 發表於 2010-08-29, 00:03

ahpeanut 寫:
Kenji1107 寫: 勸你一句...識左幾日仲要係同事...呢D野真係小心D好

agree
處菊你都係睇樣行先架啦
算啦

咁啦, 我係佢第一日返工, 第一下見到佢就覺得觸電o個隻, 成日想行動, 但行o左兩日都冇機, 先至上黎出下post 請教下 :maskman: :maskman: :maskman:
圖檔
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2010-08-29, 00:03

京 寫:
shearer 寫:
京 寫:
Yan's Family 寫:
shearer 寫:

唔敢講人
講下自己
我當年追個一見鍾情既夢中情人
我只係高佢一兩cm :osigh:
追左成年,食過幾次飯,去過街,亦收過佢親手摺一大樽幸運星(當年興)
到最後都係追唔倒 :runcry:
一年後佢拍拖,條友無我咁靚仔 :004:但高我成個頭
:on_smoke: :on_smoke: :on_smoke:
你自己諗啦

咁唔代表嘜野bor,有得罪請見諒

呢D只係你一廂情願的睇法
可能條友有錢過你呢 :devil: :devil: :devil:

:cryself: :cryself: :cryself:

只要你家住奶頓半山+法拉利出入
牌面已經贏左大半!就算三寸釘身型都唔會輸好多

阿寶連都高過告東尼個半頭啦 :notinterest: :notinterest: :notinterest: :notinterest:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站