誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

就讓一切隨風

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 就讓一切隨風

文章發表人 admire123 發表於 2010-10-23, 15:35

Alzard 寫:
DOnTeE 寫:
Rookie 寫:
DOnTeE 寫:
Rookie 寫: 之前仲叫人教路, 溝到後就唔浦頭, 過橋抽板! :angry2:

係咁架喇,用完即棄嘛 :unhappy:

失望 :on_smoke:

冇期望就唔會失望 :hello: :hello: :hello:

:a011: :a011: :a011:

正pok guy :gagag: :gagag: :gagag:
圖檔

圖檔
admire123
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-01-13, 16:14

文章發表人 發表於 2010-10-23, 19:20

欺騙我地感情,可唔可以回水
靚構圖+靚曝光=靚相

Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 syyuen 發表於 2010-10-23, 22:42

你睇佢個証. 唔見咗la.
圖檔
syyuen
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-12-20, 00:10

文章發表人 007 發表於 2010-10-23, 23:46

Rookie 寫: 之前仲叫人教路, 溝到後就唔浦頭, 過橋抽板! :angry2:

腸~~~ :help: :help: :help:
我呢兩個星期好忙呀 :042: :042: :042:
又要拍拖, 工司又突然多野做o左, 所以少o左update 渣 :042: :042: :042:
我唔會忘記你既教誨既 :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔
  頭像

2008-12-06, 11:50

文章發表人 bobby chu 發表於 2010-10-23, 23:49

007 寫:

又要拍拖, 工司又突然多野做o左, 所以少o左update 渣 :042: :042: :042:
我唔會忘記你既教誨既 :sorry: :sorry: :sorry:

兩得意。。。。。。 :drink1: :drink1: :drink1:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 007 發表於 2010-10-23, 23:52

bobby chu 寫:
007 寫:

兩得意。。。。。。 :drink1: :drink1: :drink1:

好耐冇拍拖加上好耐冇忙過, 好攰 :a002: :a002: :a002:
圖檔
  頭像

文章發表人 發表於 2010-10-23, 23:56

007 寫:
007 寫:

好耐冇拍拖加上好耐冇忙過, 好攰 :a002: :a002: :a002:

COW女又有幾支力?
除非你 :001: :001: :001: :001:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 Rookie 發表於 2010-10-23, 23:56

007 寫:

Just kidding! :kissyou:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 007 發表於 2010-10-24, 00:04

京 寫:
007 寫:
007 寫:

COW女又有幾支力?

行街睇戲出街食飯, 返屋企重要傾電話, 又要重頭習慣返 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔
  頭像

文章發表人 發表於 2010-10-24, 00:36

007 寫:
京 寫:
007 寫:
007 寫:

COW女又有幾支力?

行街睇戲出街食飯, 返屋企重要傾電話, 又要重頭習慣返 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

個人認為,如果係鍾意個女仔的,行街睇戲食飯講電話,應該會幾ENJOY同RELAX喎!
你講到好似苦差咁的?
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

文章發表人 007 發表於 2010-10-24, 00:48

京 寫:
007 寫:
京 寫:
007 寫:
007 寫:

COW女又有幾支力?

個人認為,如果係鍾意個女仔的,行街睇戲食飯講電話,應該會幾ENJOY同RELAX喎!
你講到好似苦差咁的?

enjoy 嫁, 不過係返工o個時好攰, 唔想返工只想拍拖 :inlove2: :inlove2: :inlove2:
圖檔
  頭像

文章發表人 eric2009 發表於 2010-10-24, 00:56

007 寫:enjoy 嫁, 不過係返工o個時好攰, 唔想返工只想拍拖 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

恭喜晒~ 搵到鍾意既人,你就好啦... :siconner:
eric2009
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2009-11-06, 12:57

文章發表人 茶母 發表於 2010-10-24, 05:55

eric2009 寫:
007 寫:enjoy 嫁, 不過係返工o個時好攰, 唔想返工只想拍拖 :inlove2: :inlove2: :inlove2:

恭喜晒~ 搵到鍾意既人,你就好啦... :siconner:

:a007: 007 you are in the shine life way
:flareup: :a011: :a011: :a011: :a011: :a011: :beat1k: :scolding: :beatu: :kickfly: :motoman: :flysky:
茶母
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-18, 07:43

文章發表人 chardchard 發表於 2010-10-24, 12:13

:a005:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 admire123 發表於 2010-10-24, 12:31

:a011: :a011: :a011: :a011:
圖檔

圖檔
admire123
  頭像

2006-01-13, 16:14

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站