誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

好後悔冇買到..

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 好後悔冇買到..

文章發表人 3cp 發表於 2011-12-28, 20:35

arrychiu 寫:
芝士波 寫:
peterso 寫:
MC485 寫:
gamdaiman 寫:
bamboo 寫: 尋日行過冬日購物節,睇中左LE部SAMSUNG電視,好後悔冇買到!!出面買貴2千蚊!!

圖檔

好彩你無買 :confused:

x 2

x3

x4

X5
呢部畫質麻麻

X6
陳列品

My xbox Live ID : freecp
3cp
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2008-09-29, 12:30

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2011-12-28, 20:36

3cp 寫:
arrychiu 寫:
芝士波 寫:
peterso 寫:
MC485 寫:
bamboo 寫: 尋日行過冬日購物節,睇中左LE部SAMSUNG電視,好後悔冇買到!!出面買貴2千蚊!!

圖檔

x 2

x3

x4

X5
呢部畫質麻麻

X6
陳列品

X360 :confused:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 jasugun 發表於 2011-12-28, 22:25

半個月後發佈新機 :question2:
jasugun
  頭像

2005-09-10, 18:13

文章發表人 juamac 發表於 2011-12-28, 22:28

圖檔

大陸買平一半添
圖檔
juamac
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-11-13, 22:45

文章發表人 wm07 發表於 2011-12-28, 22:35

Romrom-100Fun 寫:
3cp 寫:
arrychiu 寫:
芝士波 寫:
peterso 寫:
MC485 寫:

圖檔

x 2

x3

x4

X5
呢部畫質麻麻

X6
陳列品

X360 :confused:

x999
買左有乜事就真係會後悔
wm07
  頭像

2009-08-10, 16:08

文章發表人 lhk 發表於 2011-12-28, 22:40

唔係急用嘅,越遲買越平,洗鬼後悔咩!我兩年幾前啱啱出LED LCD就買,果陣要兩皮嘢又無3D又無Smart TV連錄影都無,而家款又靚咗仲多咗咁多分唇萬四五就搞掂...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2011-12-29, 15:53

lhk 寫: 唔係急用嘅,越遲買越平,洗鬼後悔咩!我兩年幾前啱啱出LED LCD就買,果陣要兩皮嘢又無3D又無Smart TV連錄影都無,而家款又靚咗仲多咗咁多分唇萬四五就搞掂...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

兩年幾前 :a006: :a006: :a006: :a006:
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 lhk 發表於 2011-12-29, 16:03

西藏禿鷹 寫:
lhk 寫: 唔係急用嘅,越遲買越平,洗鬼後悔咩!我兩年幾前啱啱出LED LCD就買,果陣要兩皮嘢又無3D又無Smart TV連錄影都無,而家款又靚咗仲多咗咁多分唇萬四五就搞掂...... :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

兩年幾前 :a006: :a006: :a006: :a006:

我意思係永遠都會有機會更平入手,今次平一二千miss咗,好快又會喺街見到有更平...... :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2011-12-29, 16:04

lhk 寫:
西藏禿鷹 寫:

我意思係永遠都會有機會更平入手,今次平一二千miss咗,好快又會喺街見到有更平...... :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

忍~~~ :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 wmmokk 發表於 2011-12-29, 16:11

一追再追 寫: 幾令啵.....點解唔買呀....電腦節買野凸別平嫁

+$0.5 :question2:
wmmokk
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 ibat@sky 發表於 2011-12-29, 16:13

三叔
:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
命運在我手?
ibat@sky

2005-07-31, 02:08

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2011-12-29, 16:41

一追再追 寫: 幾令啵.....點解唔買呀....電腦節買野凸別平嫁
:a008: :a008: :a008:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 FUJI 發表於 2011-12-29, 16:52

alexchrome 寫:
luckybeanbean 寫:
:a008: :a008: :a008:

where can buy at cheaper price? :042: :042: :042: :042:

I want buy one hv any discount now :a013:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站