誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

你今日充左電未?

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

你今日充左電未?

文章發表人 Lailie 發表於 2012-05-18, 19:12

前幾日放工有個男同事問我今日充左電未,我問佢充乜電?佢就指住我個iphone 3話,你部機到放工重有電咩?你今日係公司充左電未,佢話我部機好用就好用啦,但個電池就short下short下咁,用半日就無電,好心換左去啦。
我心諗關你乜事?其實我都好想換機,只不過iphone5都就出啦,唔通我依家去買部iphone4S咩,唔洗幾個月又out左唔通又買過咩……
其實部機成日無電都另我好煩,所以我前排買左個超薄形充電電池黎support部機,佢有4000mAh儲電量,可以充到我個iphone兩次以上full charge,好在佢又唔重,放係手袋都好方便,同大家分享下啦,等D姊妹們下次都識得應對下!
圖檔

圖檔

圖檔
Lailie
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-02-17, 14:59

Re: 你今日充左電未?

文章發表人 力奇 發表於 2012-05-18, 19:20

Hi Lailie :hello: :hello: :hello: :inlove2: :inlove2: :inlove2:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 kimura 發表於 2012-05-18, 19:21

圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 FUJI 發表於 2012-05-18, 19:24

呢個好用,我即刻出去買 :038:
FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 andyyau 發表於 2012-05-18, 19:26

你地唔係成日講粗口架咩? 咁斯文既? :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
andyyau
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-02-06, 03:34

文章發表人 Andy Lam 發表於 2012-05-18, 19:27

FUJI 寫: 呢個好用,我即刻出去買 :038:

落雨喎..怕唔怕濕左燒唔着?? :gagag:
:love_china: アーセナル :love_china:
Andy Lam
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 motobee 發表於 2012-05-18, 19:28

andyyau 寫: 你地唔係成日講粗口架咩? 咁斯文既? :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

:a008: 樓主似/扮囡囡吖馬 :gagag:
其實男人好NAIVE :shy:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 nomed 發表於 2012-05-18, 19:36

竟然仲有人覺得呢度av=影音 :a005:
nomed
  頭像

2005-09-01, 18:53

文章發表人 Alzard 發表於 2012-05-18, 19:39

有無得長借? :love_china: :love_china: :love_china:
Alzard

2007-07-28, 16:49

文章發表人 oldlee 發表於 2012-05-18, 19:43

Lailie 寫: 前幾日放工有個男同事問我今日充左電未,我問佢充乜電?佢就指住我個iphone 3話,你部機到放工重有電咩?你今日係公司充左電未,佢話我部機好用就好用啦,但個電池就short下short下咁,用半日就無電,好心換左去啦。
我心諗關你乜事?其實我都好想換機,只不過iphone5都就出啦,唔通我依家去買部iphone4S咩,唔洗幾個月又out左唔通又買過咩……
其實部機成日無電都另我好煩,所以我前排買左個超薄形充電電池黎support部機,佢有4000mAh儲電量,可以充到我個iphone兩次以上full charge,好在佢又唔重,放係手袋都好方便,同大家分享下啦,等D姊妹們下次都識得應對下!
圖檔

圖檔

圖檔

咁正 :a004: :a004: 係bin道買,我想買幾千個泥炒 :a008: :a008: :a008: :a008:
oldlee
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-24, 10:06

文章發表人 力奇 發表於 2012-05-18, 19:48

andyyau 寫: 你地唔係成日講粗口架咩? 咁斯文既? :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

DL LA, 我地咁L斯文,唔L好講9我地壞話喎 :angry2:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 skyjack 發表於 2012-05-18, 19:57

隻手咁L粗壯

辛苦哂 :hello:

Sent via Extra7
圖檔
skyjack
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2007-12-18, 17:33

文章發表人 FUJI 發表於 2012-05-18, 20:00

力奇 寫:

DL LA, 我地咁L斯文,唔L好講9我地壞話喎 :angry2:

最0憎人講粗囗 :inlove2:
FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 takjac 發表於 2012-05-18, 20:03

FUJI 寫:
力奇 寫:

最0憎人講粗囗 :inlove2:

DLCF

Sent via Extra7
圖檔

圖檔
takjac
  頭像

2005-10-03, 22:55

文章發表人 Leven 發表於 2012-05-18, 20:04

爭 D 錯手 report o左 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
Leven
  頭像

2010-04-26, 21:00

下一頁

回到 Lung Post 回收站