誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

大風手忙腳亂下...我比人扒左荷包

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 大風手忙腳亂下...我比人扒左荷包

文章發表人 tofu1978 發表於 2012-06-29, 21:07

yukyuk909 寫:
karencho 寫:
lhk 寫: :eat: C la pokguy冇句真 :notinterest: :notinterest: :notinterest:

買左 S3 先真 :a013: :a013:

我講真....唔係玩 :063:

If serious, then :063:
tofu1978
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-11-03, 01:29

文章發表人 yukyuk909 發表於 2012-06-29, 21:09

我呢家應唔應該返屋企 :unhappy:
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 DonDon 發表於 2012-06-29, 21:12

yukyuk909 寫: 我呢家應唔應該返屋企 :unhappy:

係唔係都報左先啦,起碼年尾警方個扒竊數字會+1,有無唔見其他id? credit card?
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 karencho 發表於 2012-06-29, 21:12

yukyuk909 寫: 我呢家應唔應該返屋企 :unhappy:

唔返屋企咁你想點?如果真係打荷包,十成十都唔會搵番,不過你點都要備定案睇下有無人執到,還番D卡俾你都叫損左減低。

快D打去銀行/八達通公司 cut 卡先啦  :063:
karencho

2008-11-23, 00:25

文章發表人 sony_boy 發表於 2012-06-29, 21:20

:question2: :question2: :question2: :question2: :question2:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 yukyuk909 發表於 2012-06-29, 21:23

女人點解可以咁冷酷無情 :coldsweat2:

"好忙...好多野做...一陣重要掛八號...一陣再傾"
:a002: :a002: :a002:
重點一陣再傾呢 :a002:
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2012-06-29, 21:23

點會俾人扒到架 :063: :063: :063: :063: :063: :063:
性慾從口中湧出
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-11-09, 14:41

文章發表人 chardchard 發表於 2012-06-29, 21:24

yukyuk909 寫: 女人點解可以咁冷酷無情 :coldsweat2:

"好忙...好多野做...一陣重要掛八號...一陣再傾"
:a002: :a002: :a002:
重點一陣再傾呢 :a002:

一人一部S3 :question1:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 bellflower 發表於 2012-06-29, 21:24

u serious? 去報警啦!

Sent via Extra7
圖檔
bellflower
  頭像

2006-01-13, 17:03

文章發表人 lhk 發表於 2012-06-29, 21:31

bellflower 寫: u serious? 去報警啦!

Sent via Extra7

信佢一成,你以後都無能力影相...... :hello: :hello: :hello:
lhk
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 shearer 發表於 2012-06-29, 21:34

一定要報
信用卡公司要攞口供紙

但如果係買左s3........
:040: :040: :040: :040: :040: :040: :040: :040:
圖檔
shearer
  頭像

2007-10-01, 23:10

文章發表人 bubble 發表於 2012-06-29, 21:34

究竟係買左野定真係比人take 左野

:a013:
bubble
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2009-12-09, 11:42

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2012-06-29, 21:35

補飛 :050: :051: :051: :050: 左先......
性慾從口中湧出
  頭像

2009-11-09, 14:41

文章發表人 NeTZoO 發表於 2012-06-29, 21:36

唔知點解樓主今日個頭像好襯樓主你 :biglaugh2:
NeTZoO
  頭像

2006-02-08, 03:19

文章發表人 Leven 發表於 2012-06-29, 21:38

:063: :063: :063:
Leven
  頭像

2010-04-26, 21:00

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站