誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

NOWTV來季英超最新優惠

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: NOWTV來季英超最新優惠

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-03-25, 18:36

boxer 寫:
西藏禿鷹 寫:
boxer 寫:
西藏禿鷹 寫:
boxer 寫:
西藏禿鷹 寫:
boxer 寫:
西藏禿鷹 寫: 寃鬼咁...只有反效果...

老老77, 要簽都唔會搵佢 :inlove2:

又唔肯去2手區

可唔可叫 "版主" kill post :a008:

自動自覺好嚟好去好D :inlove2:

"版主" 真係好包含 :a004:

黎明唱:哦...哦...哦...哦...哦....

原來有出處 :biglaugh2: :biglaugh2:

俾你好唔好? :inlove2:
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-03-25, 18:37

真心: 2手區OK嫁...會有人問嫁 :048:

圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

文章發表人 Eddie Wan 發表於 2013-03-25, 22:21

其實邊個區都係其次, 反而應該一次過將新/舊客價錢、合約期等等講清楚。

NOW TV plan 既複雜程度,只有佢地自己人至會完全明白,足以出一份guideline。
Eddie Wan
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2006-02-08, 19:45

文章發表人 eplgiggs 發表於 2013-03-26, 17:13

Eddie Wan 寫: 其實邊個區都係其次, 反而應該一次過將新/舊客價錢、合約期等等講清楚。

NOW TV plan 既複雜程度,只有佢地自己人至會完全明白,足以出一份guideline。

個個acc情況都唔同,好難一式一樣整出黎
eplgiggs
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2013-03-14, 21:20

文章發表人 Evan 發表於 2013-03-26, 17:18

eplgiggs 寫:
Eddie Wan 寫: 其實邊個區都係其次, 反而應該一次過將新/舊客價錢、合約期等等講清楚。

同埋可唔可以唔好整咁多分身,個個名唔同,都唔知係咪同一個人,咁好難適應喎 :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 eplgiggs 發表於 2013-03-27, 00:50

Evan 寫:
eplgiggs 寫:

同埋可唔可以唔好整咁多分身,個個名唔同,都唔知係咪同一個人,咁好難適應喎 :003:

仲好講,又話第2個區開,arthur0318俾人ban左,里個acc我細路架
eplgiggs
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 FUJI 發表於 2013-03-27, 00:56

eplgiggs 寫:
Evan 寫:
eplgiggs 寫:

仲好講,又話第2個區開,arthur0318俾人ban左,里個acc我細路架

Ban acc :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: 你估呢度網主好O得閒 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 boxer 發表於 2013-03-27, 08:46

FUJI 寫:
eplgiggs 寫:
Evan 寫:
eplgiggs 寫:

Ban acc :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: 你估呢度網主好O得閒 :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

妄煮要ban, e 個 post 仲可以比你成日推番上來咩 :044:
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-03-27, 09:59

boxer 寫:
FUJI 寫:
eplgiggs 寫:
Evan 寫:
eplgiggs 寫:

妄煮要ban, e 個 post 仲可以比你成日推番上來咩 :044:

不如諗吓點解會俾人BAN好過喇

圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

文章發表人 小平 發表於 2013-03-27, 10:18

西藏禿鷹 寫:
boxer 寫:
FUJI 寫:
eplgiggs 寫:
Evan 寫:
eplgiggs 寫:

不如諗吓點解會俾人BAN好過喇

點諗解呢
:question2: :question2: :question2:
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 Evan 發表於 2013-03-27, 10:21

溫馨提示:施主,你都係正正經經去二手區開過個post啦,你經已成為笑話喇你知唔知?真係想搵生意嘅過二手區啦,你繼續push只會繼續比人玩 :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 eplgiggs 發表於 2013-03-27, 11:37

哈哈 好多謝你提我

我都提下你地

whatsapp:5113"3693 arthur

4月頭英超plan將加價接近一成,平均加30蚊!

各路英超球迷!! NowTV會轉播來季英國頂級聯賽賽事,愈近開波裝愈貴,現新安裝或現有客戶升級更可享受優先優惠!!擁有各大商場roadshow優惠!!
3季英超,2季西甲!
現有客戶/新客戶都可以!
希望幫到大家平睇波:)
指定屋苑有更平月費優惠!
再免月費!
再送超市禮券!

whatsapp:5113"3693 arthur
eplgiggs
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 東島長離 發表於 2013-03-27, 11:38

你好燃煩 :051: :051:
版主麻煩搬入水飯房
東島長離
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2006-11-02, 16:16

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-03-27, 11:43

Evan 寫: 溫馨提示:施主,你都係正正經經去二手區開過個post啦,你經已成為笑話喇你知唔知?真係想搵生意嘅過二手區啦,你繼續push只會繼續比人玩 :003:

好明顯佢GET 唔到...唔怪得要喺度狂SELL

圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

文章發表人 東島長離 發表於 2013-03-27, 11:48

西藏禿鷹 寫:
Evan 寫: 溫馨提示:施主,你都係正正經經去二手區開過個post啦,你經已成為笑話喇你知唔知?真係想搵生意嘅過二手區啦,你繼續push只會繼續比人玩 :003:

好明顯佢GET 唔到...唔怪得要喺度狂SELL

開價又鬼鬼鼠鼠
公價玩 100fun member :angry2:
重要日日推
一人一 PM 叫版主收左佢啦
東島長離
  頭像

2006-11-02, 16:16

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站