誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

文章發表人 silence19 發表於 2013-03-15, 19:15

平時行街我都好鐘意一邊行一邊用個電話聽歌,同時又take D 相放上facebook,相對黎講,打電話反而好少,冇咩特別嘢一般都系用whatsapp等通訊軟體進行溝通,聽歌玩game睇影片一機到底,好多時候都用到無電熄機,所以我一般都會帶個移動電源出去,唔洗用下用下無電咁無癮。不過呢舊MiniQ 5100S又真係幾輕細,又有送個布袋,帶出去方便好多,而且有2個usb輸出,出街幫朋友充都無問題,加上佢有4個顏色可以揀,剛好有我好中意既藍色,咁帶出街同部機真係幾瀙呀~! :001:
圖檔

圖檔
silence19
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2012-01-31, 18:21

Re: 分享之好輕細既移動電源

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2013-03-26, 14:34

silence19 寫:....呢舊MiniQ 5100S又真係幾輕細,又有送個布袋,帶出去方便好多,而且有2個usb輸出,....... :001:

師兄,賣膏藥都有個譜呀。你知唔知自己講緊咩呀? :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 tofu1978 發表於 2013-03-26, 14:41

Sassoon Fox 寫:
silence19 寫:....呢舊MiniQ 5100S又真係幾輕細,又有送個布袋,帶出去方便好多,而且有2個usb輸出,....... :001:

師兄,賣膏藥都有個譜呀。你知唔知自己講緊咩呀? :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

人地件貨叫MiniQ, 梗係輕細架啦 :041:

搵食要知地方 :whistling: :whistling: :whistling:
tofu1978
  頭像

2006-11-03, 01:29

文章發表人 motobee 發表於 2013-03-26, 15:06

圖檔
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 miipp 發表於 2013-04-04, 18:21

motobee 寫: 圖檔

換電是王道 :whistling:
miipp
  頭像

2005-03-27, 23:13

文章發表人 lhk 發表於 2013-04-09, 01:30

Sassoon Fox 寫:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
lhk
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-16, 01:36

回到 Lung Post 回收站