誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

等htc one 定SAMSUNG S4 好

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

等htc one 定SAMSUNG S4 好

文章發表人 櫻花滿開 發表於 2013-03-24, 15:11

兩部都好似好岩我要求
最後由 櫻花滿開 於 2013-03-24, 15:56 編輯, 總共編輯了 1 次
櫻花滿開
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:01

Re: 等htc one 定SAMSUNG S4 好

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-03-24, 15:17

櫻花滿開 寫: 兩部都好似好岩我要求

叄X機 最怕一出就爆電池 之後又出一堆問題
自己唸啦 冇人答到你
最後由 ipad_too 於 2013-03-24, 15:57 編輯, 總共編輯了 1 次
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:04

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-03-24, 15:45

Samsung 機比我感覺好似為出而出...
雖然做生意應該係咁...但咁出法似乎冇乜誠意吧...
價格也太貴了...
最後由 ba.ching 於 2013-03-24, 15:58 編輯, 總共編輯了 1 次
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-22, 23:28

文章發表人 櫻花滿開 發表於 2013-03-24, 15:56

岩岩都睇過D spec, 見到影相有28mm wide angle, 好似幾正咁喎
櫻花滿開
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:01

文章發表人 小狗汪汪汪 發表於 2013-03-24, 16:53

櫻花滿開 寫: 岩岩都睇過D spec, 見到影相有28mm wide angle, 好似幾正咁喎

其實影相方面好似28mm 同埋有f2.0 大光圏 影夜景都幾好
小狗汪汪汪
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:27

文章發表人 水貨客 發表於 2013-03-24, 17:02

好難講架bor ....我係Gallery NOTE 既fan.... 由note 1 轉用note 2 lte.... 咁問題都有架.... 我部note 2 個問題係掛線時成日黑屏.... 要reboot 過部機先ok....
用邊部....最尾都係你自己唸....
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:54

文章發表人 FUJI 發表於 2013-03-24, 17:29

水貨客 寫:

好難講架bor ....我係Gallery NOTE 既fan.... 由note 1 轉用note 2 lte.... 咁問題都有架.... 我部note 2 個問題係掛線時成日黑屏.... 要reboot 過部機先ok....

iphone5 好不好呢?
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 gamdaiman 發表於 2013-03-24, 18:27

我就想買 htc one ( 正確係叫 new htc one ), 不過就唔夠錢, 鬼叫佢賣得咁貴咩, 台貨賣美貨價, new htc one 之後又 new new htc one, 二手又無價, 想 trade 買 new new htc one 又蝕突, 送比人又嫌老土 ... (下刪三千字)
可唔以唔介紹網上打手兼職? 各位大哥幫幫手呀 :045: :045: :045: 真係好想買 new htc one, 好想入選做4月柒人呀 :a004: :a004: :a004:
gamdaiman
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2007-05-16, 02:47

文章發表人 motobee 發表於 2013-03-24, 19:57

:hello:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 FUJI 發表於 2013-03-24, 19:58

gamdaiman 寫: 我就想買 htc one ( 正確係叫 new htc one ), 不過就唔夠錢, 鬼叫佢賣得咁貴咩, 台貨賣美貨價, new htc one 之後又 new new htc one, 二手又無價, 想 trade 買 new new htc one 又蝕突, 送比人又嫌老土 ... (下刪三千字)
可唔以唔介紹網上打手兼職? 各位大哥幫幫手呀 :045: :045: :045: 真係好想買 new htc one, 好想入選做4月柒人呀 :a004: :a004: :a004:

好難講架bor ....我係htc one既fan.... 由htc one轉note 7 lte.... 咁問題都有架.... 我部htc one個問題係掛線時成日黑屏.... 要reboot 過部機先ok....
用邊部....最尾都係你自己唸.... :inlove2:
FUJI

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2013-03-24, 23:31

我覺得SONY xperia z好過S4同note7
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 wmmokk 發表於 2013-03-25, 11:08

any discount :a008:
wmmokk
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-04-05, 10:08

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-03-25, 11:25

FUJI 寫:
水貨客 寫:

好難講架bor ....我係 apple 既fan.... 由 iphone3 轉用 iphone 5.... 咁問題都有架.... 我部iphone 5 個問題係掛線時成日黑屏.... 要reboot 過部機先ok....
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 DonDon 發表於 2013-03-25, 11:27

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 FUJI 發表於 2013-03-25, 14:57

西藏禿鷹 寫:
FUJI 寫:
水貨客 寫:

好難講架bor ....我係 apple 既fan.... 由 iphone3 轉用 iphone 5.... 咁問題都有架.... 我部iphone 5 個問題係掛線時成日黑屏.... 要reboot 過部機先ok....

Iphone機比我感覺好似為出而出...
雖然做生意應該係咁...但咁出法似乎冇乜誠意吧...
價格也太貴了...
FUJI

下一頁

回到 Lung Post 回收站