誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

大家會唔會出HTC ONE?

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

大家會唔會出HTC ONE?

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-08, 22:55

聽聞剛剛上個月htc one係Hong Kong出左個簡佈會的反應幾好..d人都幾睇好htc one..大家會出嗎?有相同的感覺? :048:
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:54

Re: 大家會唔會出HTC ONE?

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-08, 23:26

NEW HTC ONE部銀白色幾型WO.內置32GB/64GB都夠用啦 :048:
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-22, 23:28

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-04-09, 00:00

htc one正呀!!!佢改良左好多好正的影相功能呀 :001:
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:04

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-09, 00:06

ipad_too 寫: htc one正呀!!!佢改良左好多好正的影相功能呀 :001:

佢有個UltraPixels感光元件, 影相唔驚太光影d相唔靚啦 :049:
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-22, 23:28

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-09, 00:27

ba.ching 寫: NEW HTC ONE部銀白色幾型WO.內置32GB/64GB都夠用啦 :048:

係呀!!唔加卡都夠哂用呀 :eusa_clap:
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-09, 00:27

ba.ching 寫:
ipad_too 寫: htc one正呀!!!佢改良左好多好正的影相功能呀 :001:

佢有個UltraPixels感光元件, 影相唔驚太光影d相唔靚啦 :049:

仲有2.0大光圈, 1300萬像加哂分呀
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 gen 發表於 2013-04-09, 00:36

水貨客 寫:
ba.ching 寫:

:003: :041:
情若真 不必相見恨晚 見到一眼再不慨嘆 情義似水迣去此心托飛雁 緃隔千山亦無間
愛比朝露 末怕短暫 存在倆心堅 情不會淡 別去已經難 重會更艱難 愛火於心間 不冷
情若真 不必苦惱自嘆 緃已失去也可再挽 情緣至今未冷此心托飛雁 那怕悲歡何況聚散

圖檔圖檔
gen
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-10, 09:30

文章發表人 lhk 發表於 2013-04-09, 00:37

請問請唔請打手?多D人幫你地手做下勢好過黎黎去去幾個新仔喺度自問自答嘛! :sorry: :sorry: :sorry:
lhk
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-04-09, 01:33

水貨客 寫:
ba.ching 寫:

仲有防水,又可以換電,正!

今時今日如果無呢兩樣功能就真係收得皮,又加分!
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 lhk 發表於 2013-04-09, 01:34

西藏禿鷹 寫:
水貨客 寫:
ba.ching 寫:

htc機比我感覺好似為出而出...
雖然做生意應該係咁...但咁出法似乎冇乜誠意吧...
價格也太貴了...
lhk
  頭像

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-04-09, 02:12

lhk 寫:
西藏禿鷹 寫:
水貨客 寫:
ba.ching 寫:

htc機比我感覺好似為出而出...
價格也太貴了...

htc打手比我感覺好似為出而出...
五毛一個post價格也太貴了...
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-07, 20:37

文章發表人 motobee 發表於 2013-04-09, 02:30

:003:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 8099 發表於 2013-04-09, 11:05

支持 Sony :share: :share: :share: :share: :share:
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-09, 10:45

文章發表人 lhk 發表於 2013-04-12, 01:26

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: D打手真係好勤力!
lhk
  頭像

回到 Lung Post 回收站