誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

htc one算唔算2013年既機王呢?

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: htc one算唔算2013年既機王呢?

文章發表人 初哥 發表於 2013-04-11, 10:55

wmmokk 寫: 之前D人話HTC HK新CEO係地獄黑仔王我都唔係好信 , 不過見到呢D咁低手既post , 我開始有D信 :043:

黑仔王係解有智慧但無運
佢好似直頭蠢喎 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 click click 發表於 2013-04-11, 12:09

當然係機王啦!
終蟈版仲有得插雙卡同SDo忝!
但傻到居然唔做埋換電 :a002: :a002: :a002:

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/50300/1/
附加檔案
自己無$買,都想人地買到好野,起碼有開箱文睇下 :045:
click click
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2010-04-15, 01:00

文章發表人 Leven 發表於 2013-04-11, 12:18

西藏禿鷹 寫:
芬奇 寫:
luckybeanbean 寫:
ipad_too 寫:
chichiau 寫:
ipad_too 寫: 原本想講s4..不過佢冇咩都新意..所以我投htc one一票呀

點解呀??你睇中htc one d咩?

我睇中左 htc既 UltraPixel的自行開發嘅新影像技術,相機仲有 F/2.0 大光圈 :048:

聽講佢有個 HTC Zoe係當你睇番個album時, 個張相就會郁架, 好似變左睇video甘, 好先進呀 :a008:

佢仲送條罅俾你擺張相入去, 好勁ga! :a008:

防水,插sd 咭同可換電功能都好緊要,htc one 真係誠意之作 :a012:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
Leven
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2010-04-26, 21:00

文章發表人 芬奇 發表於 2013-04-11, 13:18

click click 寫: 當然係機王啦!
終蟈版仲有得插雙卡同SDo忝!
但傻到居然唔做埋換電 :a002: :a002: :a002:

http://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4542/50300/1/

我都覺得好奇, 既然唔係一體成形, 就換埋電啦 :confused:
芬奇
Fun區 - 黑龍總司令

2007-11-29, 00:15

文章發表人 泰雲斯 發表於 2013-04-11, 15:12

D 打手自問自答,好得兒。

真 gay 黄咗?!? :gagag:
泰雲斯
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2010-04-20, 08:16

文章發表人 芬奇 發表於 2013-04-11, 16:15

權威雜誌e-one今期都有講呢部機,AC WiFi 240Mbps真係好快! :a008:
芬奇

2007-11-29, 00:15

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2013-04-11, 16:23

ipad_too 寫:
chichiau 寫:
ipad_too 寫: 原本想講s4..不過佢冇咩都新意..所以我投htc one一票呀

我睇中左 htc既 UltraPixel的自行開發嘅新影像技術,相機仲有 F/2.0 大光圈 :048:

唔好喺到賣啲咁低莊嘅廣告啦
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 Evan 發表於 2013-04-11, 16:28

Sassoon Fox 寫:
ipad_too 寫:
chichiau 寫:

大佬,睇開啲啦,五毫一個post係咁上下質素啦 :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 FUJI 發表於 2013-04-11, 16:32

Evan 寫:
Sassoon Fox 寫:
ipad_too 寫:
chichiau 寫:

大佬,睇開啲啦,五毫一個post係咁上下質素啦 :003:

今時今日最少十個post至夠買個包 :042:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 andyyau 發表於 2013-04-11, 17:14

wmmokk 寫: 打手有冇discount買機 :a008:

打手係無discount!

PS: 之前睇***係收手機當人工 :gagag:
andyyau
  頭像

2006-02-06, 03:34

上一頁

回到 Lung Post 回收站