誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

有咩window mobile影相係靚呀?

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

有咩window mobile影相係靚呀?

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-14, 23:43

心思思想出window mobile...想搵影相靚..出htc wp8x好定nokia好???thx :045:
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-22, 23:28

Re: 有咩window mobile影相係靚呀?

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-04-14, 23:54

如果影相靚, 可能htc WP8X比較O岩你呀 :048:
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:04

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-15, 00:12

Agree with #2 ching
since wp8x is 88度廣角鏡頭的前置相機
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:54

文章發表人 kakaau838 發表於 2013-04-15, 00:22

聽講HTC WP8X有支援4G LTE網絡....都不錯啦
依家HK都追求LTE機
kakaau838
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-11, 19:45

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-15, 00:30

水貨客 寫: Agree with #2 ching
since wp8x is 88度廣角鏡頭的前置相機

咁係自拍都好順好得啦...夠哂位啦
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-15, 00:31

kakaau838 寫: 聽講HTC WP8X有支援4G LTE網絡....都不錯啦
依家HK都追求LTE機

咁又係wo...ching講得岩...同埋lte聽個明都型d啦
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-04-15, 03:21

ba.ching 寫:
kakaau838 寫: 聽講HTC WP8X有支援4G LTE網絡....都不錯啦
依家HK都追求LTE機

咁又係wo...ching講得岩...同埋lte聽個明都型d啦

HTC打手講得好好, 大家請支持HTC打手推介嘅 HTC WP8X :clap2hands :clap2hands :clap2hands
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-07, 20:37

文章發表人 mickey123 發表於 2013-04-15, 04:16

小x無得醫,因為太低B / 搵野好幫手,google最就手

上位好容易,icon post 最易 / 唔好咁自私,做人有意思
mickey123
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-04-14, 22:53

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-04-15, 17:52

HTC打手講得好好, 大家請支持HTC打手推介嘅 HTC WP8X :clap2hands :clap2hands :clap2hands
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
  頭像

2005-10-07, 20:37

回到 Lung Post 回收站