誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

聽聞htc one黑色好好買?

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

聽聞htc one黑色好好買?

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-04-17, 23:35

依家第一批htc one已經買斷了左...fans們要等2批預售啦... :biglaugh2:
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-23, 00:04

Re: 聽聞htc one黑色好好買?

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-18, 00:10

第2批知唔知道幾時可以預售呀??好心急呀
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:54

文章發表人 ba.ching 發表於 2013-04-18, 00:22

除左外型..我好like htc one個UltraPixels感光元件 影相功能!!因為女友好鍾意影相呀
ba.ching
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-22, 23:28

文章發表人 水貨客 發表於 2013-04-18, 00:29

ba.ching 寫: 除左外型..我好like htc one個UltraPixels感光元件 影相功能!!因為女友好鍾意影相呀

咩呀..仲有2.0大光圈.....係勁大...係女仔影到淺景深既相都會瘋癲!!
水貨客
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2013-03-24, 16:54

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-04-18, 00:38

水貨客 寫: 第2批知唔知道幾時可以預售呀??好心急呀

真係要留意d htc 既fb或者出面d電訊公司啦
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 ipad_too 發表於 2013-04-18, 00:38

水貨客 寫:
ba.ching 寫: 除左外型..我好like htc one個UltraPixels感光元件 影相功能!!因為女友好鍾意影相呀

咩呀..仲有2.0大光圈.....係勁大...係女仔影到淺景深既相都會瘋癲!!

唔好忘記有1300萬像呀....金屬機邊...正呀
ipad_too
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 CoffeeBeanBoy 發表於 2013-04-18, 01:52

ipad_too 寫:
水貨客 寫:

HTC打手講得好好, 大家請支持HTC打手推介...正呀 :clap2hands :clap2hands :clap2hands
Coffee, Tea or Me :D~~
圖檔
CoffeeBeanBoy
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-07, 20:37

文章發表人 Leven 發表於 2013-04-18, 15:45

CoffeeBeanBoy 寫:
ipad_too 寫:
水貨客 寫:

HTC打手講得好好, 大家請支持HTC打手推介...正呀 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:
Leven
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2010-04-26, 21:00

回到 Lung Post 回收站