誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

老美丶肥佬...槓桿計劃失敗

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

老美丶肥佬...槓桿計劃失敗

文章發表人 韋.信 發表於 2014-10-14, 11:11

呢班槓桿人士
老美丶肥佬丶飯民丶郁人、黃Y達丶熱血公撚丶野人連 槓桿計劃失敗

無羔羊學生丶後生仔肯 on9 出血 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

槓桿人士身體太矜貴, 笠哂水失哂蹤, 唔保鐵馬路障, 鐵馬路障唔關佢地事, 有咁遠走咁遠 :biglaugh2:
韋.信
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-29, 08:50

Re: 老美丶肥佬...槓桿計劃失敗

文章發表人 peterso 發表於 2014-10-14, 11:21

韋.信 寫: 呢班槓桿人士
老美丶肥佬丶飯民丶郁人、黃Y達丶熱血公撚丶野人連 槓桿計劃失敗

無羔羊學生丶後生仔肯 on9 出血 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

槓桿人士身體太矜貴, 笠哂水失哂蹤, 唔保鐵馬路障, 鐵馬路障唔關佢地事, 有咁遠走咁遠 :biglaugh2:

必然, 講就天下無敵, 講到殺身成仁都得, 有事即变烏龜, 同你地捱通霄留守咪 on9 :whistling: :whistling:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 韋.信 發表於 2014-10-14, 11:25

金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士 :hit:
韋.信
  頭像

2011-09-29, 08:50

文章發表人 riddick 發表於 2014-10-14, 11:54

What a f**king mess and nothing has changed except for the worse. :a003:

Mature people should think about the consequences before they act.
riddick

2010-03-17, 17:50

文章發表人 jj168 發表於 2014-10-14, 11:55

韋.信 寫: 金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士x2
圖檔圖檔圖檔圖檔圖檔
jj168
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-05, 00:04

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-14, 11:57

jj168 寫:
韋.信 寫: 金鐘道通車 :clap2hands :clap2hands :clap2hands

吊9呢班槓桿人士x2

要嚴正追究涉案人仕! :announce: :announce: :announce: :announce:
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 stallone 發表於 2014-10-14, 12:08

射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

要嚴正追究涉案人仕! :announce: :announce: :announce: :announce:

有七百多竹在九龍被偷,YMT RN 14033374 Theft (750 bamboo poles)。 We are now checking CCTV to identify the gateway vehicle.
響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-14, 12:11

stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

有七百多竹在九龍被偷,YMT RN 14033374 Theft (750 bamboo poles)。 We are now checking CCTV to identify the gateway vehicle.
響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

做領袖就要有承擔, 下下都話同自己無關、係市民自發呢D言論唔該小D講喇! :010: :010: :010: :010:
射擊人
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2014-10-14, 12:14

stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

d pokguy d野全部都係偷, 超市車仔, 鐵馬, 水馬, 地盤圍欄, 環保回收箱, 垃圾筒, 巴士站 :flareup: :flareup: :flareup:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 stallone 發表於 2014-10-14, 12:17

射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

烏合之眾, 從來攪呢啲社運, 得唔到籃領階級支持唔駛旨意會成功

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

做領袖就要有承擔, 下下都話同自己無關、係市民自發呢D言論唔該小D講喇! :010: :010: :010: :010:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2014-10-14, 12:18

射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

烏合之眾, 從來攪呢啲社運, 得唔到籃領階級支持唔駛旨意會成功
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-14, 12:22

stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

最難得香港有咁多傻人仲信呢班牛鬼蛇神~ 咁嘅民智~搞乜Q民主吖! :a002: :a002: :a002: :a002:
射擊人
  頭像

文章發表人 力奇 發表於 2014-10-14, 12:25

射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

最難得香港有咁多傻人仲信呢班牛鬼蛇神~ 咁嘅民智~搞乜Q民主吖! :a002: :a002: :a002: :a002:

一人一票,真普選就可以解決民智問題 :notinterest:
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-14, 12:26

stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

香港仲有藍領咩 :a005: :a013: :a013: :a013: :a013: :a013:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 射擊人 發表於 2014-10-14, 12:28

力奇 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
stallone 寫:
射擊人 寫:
jj168 寫:

吊9呢班槓桿人士x2

響13號朝早
喺油麻地砵蘭街
有棚架公司報警
俾人偷咗750支竹

一人一票,真普選就可以解決民智問題 :notinterest:

一人一棍,暴力就可以解決暴民問題 frog 11 frog 11 frog 11
射擊人
  頭像

下一頁

回到 Lung Post 回收站