誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 3 位訪客

嗰啲話抵死、抵打嘅...........

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

嗰啲話抵死、抵打嘅...........

文章發表人 Evan 發表於 2014-10-15, 09:30

你哋有冇仔女?冇嘅我恭喜你。有的話,如果被打嗰個係你嘅仔女你都重講得出呢番說話,我佩服你,尊敬你。你唔好話你嘅仔女唔會做呢啲你口中嘅on9嘢,你永遠唔會知你仔女心入面到底係諗咁乜嘢,會做乜嘢。人哋嘅仔女比人打你哋喝采?
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

Re: 嗰啲話抵死、抵打嘅...........

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-10-15, 09:33

呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:
diu99fu
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 glock 發表於 2014-10-15, 09:35

diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

On 9 post :044:
glock

2011-03-03, 08:31

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2014-10-15, 09:36

仔女係要教吓, 打吓, 先至會聽話. 如果比佢教番你, 打番你, 要你聽佢話, 咁樣是否生舊叉燒咪仲好?
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 09:36

Evan 寫: 你哋有冇仔女?冇嘅我恭喜你。有的話,如果被打嗰個係你嘅仔女你都重講得出呢番說話,我佩服你,尊敬你。你唔好話你嘅仔女唔會做呢啲你口中嘅on9嘢,你永遠唔會知你仔女心入面到底係諗咁乜嘢,會做乜嘢。人哋嘅仔女比人打你哋喝采?

x2 做人有同理心係做人基本,昨晚被6個警察圍打果個到依家都無人知係乜野人,但就算係犯左乜野法都唔應該咁樣比人打,香港警察專業?人家都係老豆老母生的,如果咁都夠膽講話佢係抵死的,真係大家價值觀有別...
IcyHot
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 Evan 發表於 2014-10-15, 09:37

diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 09:37

咁都講得出...
IcyHot
  頭像

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 09:38

Evan 寫:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:

:unhappy: :unhappy: :unhappy: :unhappy:
IcyHot
  頭像

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 09:38

阻路必須被打, 現在是真理.

Mad Max 2 套戲真係超前 :hello:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 09:41

告得入幾名"火遮眼"嘅警察, 咁被打都有價值.

咁答夠中肯未? 100fun仝人 :sorry:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 09:42

r32 寫: 阻路必須被打, 現在是真理.

Mad Max 2 套戲真係超前 :hello:

好多時睇新聞,我都好想我係健次朗,比識北斗之拳,但依家就算識北斗之拳都無左正義呢樣野....

又係時候比人笑on9... 但我又諗,正義的on9,同唔on9的冷笑... :struggle: 我選正義的on9...
IcyHot
  頭像

文章發表人 hi_fi 發表於 2014-10-15, 09:43

公 民 黨 黨 魁 梁 家 傑 證 實 遭 警 毆 打 者 為 公 民 黨 曾 健 超

圖檔
hi_fi
  頭像

2006-02-24, 20:06

文章發表人 Rookie 發表於 2014-10-15, 09:43

r32 寫: 告得入幾名"火遮眼"嘅警察, 咁被打都有價值.

Rookie 寫: 警員有盡忠職守既,亦有害群之馬,
示威者有和平理性既,亦有搞事份子,
支持警方按法律維持治安,檢控任何違法既警員及示威者 :love_china: :love_china: :love_china:

:share:
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 09:44

r32 寫: 告得入幾名"火遮眼"嘅警察, 咁被打都有價值.

你又答得幾"中肯" ,"火遮眼"?你直厚道...我叫呢D係 "Action Junkies"
IcyHot
  頭像

文章發表人 芝士波 發表於 2014-10-15, 09:45

Evan 寫:

呢度已經變哂質, 講句野又涼薄 :notinterest:

有朋友比喻: 有個師拉在超市偷野, 俾經理發現咗再強姦佢, 有人會話個師拉抵死, 因為佢偷野在先. :dont_agree2:
芝士波
  頭像

2004-11-30, 09:05

下一頁

回到 Lung Post 回收站