誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

嗰啲話抵死、抵打嘅...........

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 嗰啲話抵死、抵打嘅...........

文章發表人 Arnold 發表於 2014-10-15, 09:45

hi_fi 寫: 公 民 黨 黨 魁 梁 家 傑 證 實 遭 警 毆 打 者 為 公 民 黨 曾 健 超

圖檔

條仆街係慣犯, full time 挑引員, 成日俾 secure 押離場 :biglaugh2:

呢鑊叫損人又損己, 不過佢人氣高咗, 有賺, 拖死火遮眼警員, 又有賺 :biglaugh2:
最後由 Arnold 於 2014-10-15, 09:50 編輯, 總共編輯了 1 次
Arnold
Fun區 - 揸Fit人

2012-09-03, 19:50

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-10-15, 09:46

Evan 寫:
diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:

心照... :unhappy:
diu99fu
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 henry 發表於 2014-10-15, 09:46

芝士波 寫:
Evan 寫:
diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:

呢度已經變哂質, 講句野又涼薄 :notinterest:

有朋友比喻: 有個師拉在超市偷野, 俾經理發現咗再強姦佢, 有人會話個師拉抵死, 因為佢偷野在先. :dont_agree2:

算九數把啦 :on_smoke: :on_smoke: :on_smoke:
圖檔
<---新玩具,好難玩
圖檔
henry
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-06-08, 16:03

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 09:47

IcyHot 寫:
r32 寫: 告得入幾名"火遮眼"嘅警察, 咁被打都有價值.

咁答夠中肯未? 100fun仝人 :sorry:

你又答得幾"中肯" ,"火遮眼"?你直厚道...我叫呢D係 "Action Junkies"

唔中肯又俾人叫做機械人 :eusa_wall:

有話直說係好, 但萬事以和為貴.
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-10-15, 09:49

IcyHot 寫:

咁都講得出...

你唔覺咩? 而家講乜都只有被插左先, 被 :040: 左先, 俾人話ON9先... :a002: :a002: :a002:
diu99fu
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 09:49

henry 寫:
芝士波 寫:
Evan 寫:

有朋友比喻: 有個師拉在超市偷野, 俾經理發現咗再強姦佢, 有人會話個師拉抵死, 因為佢偷野在先. :dont_agree2:

算九數把啦 :on_smoke: :on_smoke: :on_smoke:

如果係印度某D邦, 甚至中國部份地區, 你唔主動配合狼吻 - 加你刑 :063:
Nordost set
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
r32
  頭像

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2014-10-15, 09:50

果然係公民黨造反了... :a011: :a011: :a011:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 fr9508 發表於 2014-10-15, 09:50

kwai888qiu 寫: 仔女係要教吓, 打吓, 先至會聽話. 如果比佢教番你, 打番你, 要你聽佢話, 咁樣是否生舊叉燒咪仲好?

if what they did is wrong then u are correct :041: :041: :041: :041: :041:
my car圖檔未有餞買
fr9508
  頭像

2006-07-30, 20:15

文章發表人 芝士波 發表於 2014-10-15, 09:51

henry 寫:
芝士波 寫:
Evan 寫:

都好難算9數, 叫人跳海叫人自焚呢d說話都講/打得出........ :010:
芝士波
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-30, 09:05

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 09:52

芝士波 寫:
henry 寫:
芝士波 寫:
Evan 寫:

都好難算9數, 叫人跳海叫人自焚呢d說話都講/打得出........ :010:

一佰分係自由D, 其他forum好快cut post.
Nordost set
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
r32
  頭像

文章發表人 hi_fi 發表於 2014-10-15, 09:53

圖檔
被警員毆打近四分鐘的公民黨成員曾健超,左眼有明顯瘀傷,公民黨黨魁梁家傑在本台節目(雷霆881 在晴朗的一天出發)指希望可以盡快為曾健超安排驗傷。
hi_fi
  頭像

2006-02-24, 20:06

文章發表人 阿里安 發表於 2014-10-15, 09:57

hi_fi 寫:
圖檔
被警員毆打近四分鐘的公民黨成員曾健超,左眼有明顯瘀傷,公民黨黨魁梁家傑在本台節目(雷霆881 在晴朗的一天出發)指希望可以盡快為曾健超安排驗傷。

:a002: 陰公囉
鐵道部發言人: 至於你信不信,反正我是信了
阿里安
  頭像

2007-01-17, 22:26

文章發表人 Evan 發表於 2014-10-15, 09:58

r32 寫:
芝士波 寫:
henry 寫:
芝士波 寫:
Evan 寫:

一佰分係自由D, 其他forum好快cut post.

都係嗰句,如果嗰個係你屋企人你都講得出,我佩服你,否則你同喺街上面睇熱鬧叫企圖跳樓嘅人快啲跳有乜分別?
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 白色太陽鎗 發表於 2014-10-15, 09:59

做法正確 ... 小小身體碰撞姐 :048:
白色太陽鎗
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-12-06, 12:30

文章發表人 Steady 發表於 2014-10-15, 10:02

芝士波 寫:
henry 寫:
芝士波 寫:
Evan 寫:

今夕吾軀歸故土, 他朝君体也相同.
和諧不是一百人說同一番話;和諧是一百個人,有一百句不同的話之餘,而又互相尊重.
Steady
  頭像

2004-11-25, 23:09

上一頁下一頁

回到 Lung Post 回收站