誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 5 位訪客

嗰啲話抵死、抵打嘅...........

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

Re: 嗰啲話抵死、抵打嘅...........

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 10:04

Arnold 寫:
hi_fi 寫: 公 民 黨 黨 魁 梁 家 傑 證 實 遭 警 毆 打 者 為 公 民 黨 曾 健 超

圖檔

條仆街係慣犯, full time 挑引員, 成日俾 secure 押離場 :biglaugh2:

呢鑊叫損人又損己, 不過佢人氣高咗, 有賺, 拖死火遮眼警員, 又有賺 :biglaugh2:

唔知佢犯左乜野事,不過就算殺人放火,上到法庭自有公論,但你班差人用私刑就講乜都講唔通

依家好多人話你班佔中友又鬧差人,但又要差人保護。我只係想講,保護市民係警察出糧後o既責任

你無可能話我去超市偷一包糖而比店主打死而警察望住我比人打而唔做任何野,仲話"抵你比人打死啦,死賊仔"

如果係咁,仲要法庭黎做乜,要律師黎做乜?
IcyHot
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 10:06

阿里安 寫:
hi_fi 寫:
圖檔
被警員毆打近四分鐘的公民黨成員曾健超,左眼有明顯瘀傷,公民黨黨魁梁家傑在本台節目(雷霆881 在晴朗的一天出發)指希望可以盡快為曾健超安排驗傷。

:a002: 陰公囉

CID打示威者截圖,睇清楚幾個警察暴徒面目 @r33
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system
Wireworld set
r32
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-01-03, 23:37

文章發表人 芝士波 發表於 2014-10-15, 10:06

IcyHot 寫:
Arnold 寫:
hi_fi 寫: 公 民 黨 黨 魁 梁 家 傑 證 實 遭 警 毆 打 者 為 公 民 黨 曾 健 超

圖檔

條仆街係慣犯, full time 挑引員, 成日俾 secure 押離場 :biglaugh2:

呢鑊叫損人又損己, 不過佢人氣高咗, 有賺, 拖死火遮眼警員, 又有賺 :biglaugh2:

唔知佢犯左乜野事,不過就算殺人放火,上到法庭自有公論,但你班差人用私刑就講乜都講唔通

依家好多人話你班佔中友又鬧差人,但又要差人保護。我只係想講,保護市民係警察出糧後o既責任

你無可能話我去超市偷一包糖而比店主打死而警察望住我比人打而唔做任何野,仲話"抵你比人打死啦,死賊仔"

呢度咪法庭囉!
芝士波
  頭像

2004-11-30, 09:05

文章發表人 Evan 發表於 2014-10-15, 10:07

IcyHot 寫:
Arnold 寫:

圖檔

唔好浪費時間去做啲冇意義嘅嘢,大家成年人大家有思想,要講由得佢講,唔需要駁,冇意思 :notinterest:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2014-10-15, 10:17

咁示威者打差佬又點計數呀? 攞把遮係咁插... :a006:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 IcyHot 發表於 2014-10-15, 10:21

kwai888qiu 寫: 咁示威者打差佬又點計數呀? 攞把遮係咁插... :a006:

咁,當場,馬上用武力,即刻制止,按佢落地,你淆斷佢隻手都無人怪你,馬上拉佢,告佢襲警,法庭自有公論,但你唔可以拉佢去後巷dup,用私刑就係唔o岩
IcyHot
  頭像

2007-11-19, 12:46

文章發表人 Steady 發表於 2014-10-15, 10:23

kwai888qiu 寫: 仔女係要教吓, 打吓, 先至會聽話. 如果比佢教番你, 打番你, 要你聽佢話, 咁樣是否生舊叉燒咪仲好?

小心被啲仔女報警告你虐待。
當然,可能放過天燈嘅人,會被保祐!
和諧不是一百人說同一番話;和諧是一百個人,有一百句不同的話之餘,而又互相尊重.
Steady
  頭像

2004-11-25, 23:09

文章發表人 diu99fu 發表於 2014-10-15, 10:24

Evan 寫:
IcyHot 寫:
Arnold 寫:

圖檔

唔好浪費時間去做啲冇意義嘅嘢,大家成年人大家有思想,要講由得佢講,唔需要駁,冇意思 :notinterest:

:pp_yes: :pp_yes: :pp_yes:
diu99fu
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2009-08-06, 10:07

文章發表人 henry 發表於 2014-10-15, 10:27

Steady 寫:
kwai888qiu 寫: 仔女係要教吓, 打吓, 先至會聽話. 如果比佢教番你, 打番你, 要你聽佢話, 咁樣是否生舊叉燒咪仲好?

可能佢d仔女要日日比警察打先至會聽話
圖檔
<---新玩具,好難玩
圖檔
henry
  頭像

2005-06-08, 16:03

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2014-10-15, 10:29

Steady 寫:

我D仔女已變左叉燒了... :angry2: :angry2: :angry2:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 MTVBB 發表於 2014-10-15, 10:30

Evan 寫:
diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:

我都覺咩時候應該講笑, 同認真, 咁大個人要識得諗同分, 唔好下下用上網認真便輸了做檔剪牌,
如果係自由既地方, 除左玩下小下, 有時都應該冷靜下認真睇下有D事
我認同樓主從良知出發既POST :a012:
MTVBB
  頭像

2008-09-22, 13:57

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-15, 10:31

kwai888qiu 寫:
Steady 寫:

我D仔女已變左叉燒了... :angry2: :angry2: :angry2:

你都有人送終 :a005: :a005: :a005: :a005: :a005: :a005:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 初哥 發表於 2014-10-15, 10:32

kwai888qiu 寫: 咁示威者打差佬又點計數呀? 攞把遮係咁插... :a006:

仲用埋十大武器之首-保鮮紙添 :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 wm07 發表於 2014-10-15, 10:33

算啦
有d人一早有哂預設立場
點講都唔會認為你岩
講完自己睇法就算
睇到d人講d小學雞藉口都幾好笑 :modlaugh:
"係佢郁手先架!"
"佢究搵遮督我咯!" :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
最後由 wm07 於 2014-10-15, 10:37 編輯, 總共編輯了 1 次
wm07
  頭像

2009-08-10, 16:08

文章發表人 r32 發表於 2014-10-15, 10:34

MTVBB 寫:
Evan 寫:
diu99fu 寫: 呢到而家真係"認真就輸了"... :confused: :confused: :confused:

對唔住,我好認真,你唔發覺呢度已經變晒質?以前經常上嚟吹水講笑玩嘅人去晒邊?點解好多都唔見晒或者極小上嚟?以前有講有笑互 :050: 嘅日子去咗邊?依家出post嘅係乜嘢人?回post嘅又係乜嘢人?講嘅係乜嘢? :unhappy:

我都覺咩時候應該講笑, 同認真, 咁大個人要識得諗同分, 唔好下下用上網認真便輸了做檔剪牌,
如果係自由既地方, 除左玩下小下, 有時都應該冷靜下認真睇下有D事
我認同樓主從良知出發既POST :a012:

x2
但願沉默的等如認同 :unhappy:
Dream System :
Krell EVO set
Nordost set
Pioneer system
Playback Designs CDP
Sony PS3
Sony 4k pj
SVS
Vivid system