誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

Peter So or Racingboy --> Digital Hi-Vision Video Player

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-12-26, 14:09

又一個人沉淪毐海 :clap2hands ! :devil:
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 C.C 發表於 2004-12-28, 15:45

裝埋呢只 :a010:
附加檔案
a (1)a.jpg
a (1)a.jpg (55.26 KiB) 被瀏覽 2875 次
C.C
  頭像

2004-11-18, 23:10

文章發表人 明天 發表於 2004-12-28, 15:53

C.C 寫:裝埋呢只 :a010:

好很大獲
:038: :038: :a004: :a004:
明天
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-25, 21:40

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-28, 16:09

我有只, 但係揾物先知接收到 XX-HI :ebsmile: :sorry:
我地倆個都想錄BS, 請問一只能否同時接倆套器材?? :sorry: :sorry:
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 C.C 發表於 2004-12-28, 16:11

Romrom-100Fun 寫:

我有只, 但係
C.C
  頭像

文章發表人 射擊人 發表於 2004-12-28, 16:34

做咩呀?

偵測外星人呀??

咁大鑊嘅!!! :a005: :a005: :a005:

圖檔
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-12-28, 18:27

我有只, 但係揾物先知接收到 XX-HI :ebsmile: :sorry:
我地倆個都想錄BS, 請問一只能否同時接倆套器材?? :sorry: :sorry:

>>>>請問一只能否同時接倆套器<<<<

可以 :devil: 快D裝o拉..
我現在同時接左4部 BS Tuner架.. :048:

>>>>我有只, 但係揾物先知接收到<<<<

4.2米板碟$15000以上(不包人工) + BS Tuner $4800-6500不等
LNBF$500-1500不等 + F頭x2 $60 + 7C Canare線睇你要幾長 $????
DVHS 錄影機 Victor DHX2 $6500 + i-link $20-1200不等
TDK錄影帶一盒 $12...OK...

BS WOWOW ch191,ch192,ch193 HKD$170
BS+CSHD STAR ch200係行480P的,CS2ch232係行480i的
CS1ch888係行HD的 HKD$160
以上月費是一定要有朋友在日本的地企和電話架.
如果你冇朋友在日本就會好貴
而衛星公司會收單一個台成4千銀一年年費.
Andy Lam
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-29, 09:46

C.C 寫:

我有只, 但係
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-29, 09:59

Andy Lam 寫:>>> 我現在同時接左4部 BS Tuner架.. :048:
我係米要2部Tuner + 2個VICTOR DHX 先悌到 BS-Hi + BS WOW?? :sorry:

>>>> 4.2米板碟
板碟 :ebsmile: 網得唔得?? 翠佐落街店算... :045:

>>>>CS1ch888係行HD的 HKD$160
係米即係右上角看到有BS-HI字樣個台??

>>>> 以上月費是一定要有朋友在日本的地企和電話架.
每年是否要更新TURNER內的子卡!

對不起!太多問題,因我完全不懂... :sorry: :sorry:
  頭像

文章發表人 是旦 發表於 2004-12-29, 10:09

:a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004: :a004:
.
.
.
.
:045:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-30, 00:24

Andy 兄,

Thanks a lot, I phone U TOM since now is too late,

I give U some photo for the size & disc I could use first
附加檔案
Cable - 4MA.JPG
4 to 5 M
Cable - 4MA.JPG (157.95 KiB) 被瀏覽 2764 次
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-30, 00:27

忘記比例

再黎!
附加檔案
Cable - 4MB.JPG
Cable - 4MB.JPG (234.21 KiB) 被瀏覽 2762 次
  頭像

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2004-12-30, 09:35

多謝 ANDY大大 & c.c. 大大! :sorry: :sorry:
最後由 Romrom-100Fun 於 2004-12-30, 14:46 編輯, 總共編輯了 1 次
  頭像

隻"獲"好大!!!!!

文章發表人 拓荒者 發表於 2004-12-30, 09:40

隻"獲"好大......除非往唐樓否則都幾難裝!!!
:ebsmile:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 C.C 發表於 2004-12-30, 19:24

圖檔

呢只甩皮甩骨...... :unhappy:

收風易過 :a006:
C.C
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區