誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 27 位訪客

第一次,不是你

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 第一次,不是你

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-08-19, 10:00

laputa 寫:
西藏禿鷹 寫:
Evan 寫: 有冇咁"高"呀?又墊又托 :confused:

唔托班友又話無嘢睇,真難服侍 :confused:

咪係, 全裸又話無神秘感, 多布又話唔性感 :notinterest:

其實都托得幾好睇吖 :inlove2:
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 諸星當 發表於 2013-08-19, 10:07

西藏禿鷹 寫:
laputa 寫:
西藏禿鷹 寫:
Evan 寫: 有冇咁"高"呀?又墊又托 :confused:

咪係, 全裸又話無神秘感, 多布又話唔性感 :notinterest:

巧立體呀 :a004: :a004: :a004:

Sent via Extra7
やられたらやり返す、100倍返しだ!!!!!!!!
諸星當
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-08-21, 14:50

文章發表人 力奇 發表於 2013-08-19, 10:10

西藏禿鷹 寫:
laputa 寫:
西藏禿鷹 寫:

:inlove2: 唔係平胸最好睇嗎?
力奇
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 Evan 發表於 2013-08-19, 10:22

力奇 寫:
西藏禿鷹 寫:
laputa 寫:
西藏禿鷹 寫:

茶杯蓋/撳釘最好睇...............佢話 :inlove2:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 西藏禿鷹 發表於 2013-08-19, 10:25

Evan 寫:
力奇 寫:
西藏禿鷹 寫:
laputa 寫:
西藏禿鷹 寫:

茶杯蓋/撳釘最好睇...............佢話 :inlove2:

喺你眼中吸手係茶杯蓋/撳釘? :maskman:

咁38D都只係小雨了 :gagag:
http://d-a-i.com/index.html

命裡有時終須有, 命裡無時亦強求...
圖檔圖檔圖檔
西藏禿鷹
  頭像

2007-04-03, 18:27

文章發表人 初哥 發表於 2013-08-19, 12:47

boxer 寫:
ahpeanut 寫: 幾多個pad :a002:

除嚟睇睇 :inlove2:

無認錯佢都有啲料到 :011: :011: :011: :011:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 力奇 發表於 2013-08-19, 13:43

初哥 寫:
boxer 寫:
ahpeanut 寫: 幾多個pad :a002:

除嚟睇睇 :inlove2:

無認錯佢都有啲料到 :011: :011: :011: :011:

:a009: :a009:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

上一頁

回到 影音 fun 區