誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: imcoke 和 48 位訪客

糖水唔走甜叫我個仔點食

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

糖水唔走甜叫我個仔點食

文章發表人 mtr 發表於 2017-06-19, 15:09

附加檔案
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 糖水唔走甜叫我個仔點食

文章發表人 peterso 發表於 2017-06-19, 15:30

:a005: :a005: :a005: :confused: :confused: :confused: :confused:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 frankiepoon 發表於 2017-06-19, 23:49

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 茶母 發表於 2017-06-20, 00:22

講真係父母無知戇居叫錯嘢,但又要人換另一樣嘢,唔換就又係上網唱大件事以為自己好啱,正一怪獸家長 :a003:
茶母
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-01-18, 07:43

文章發表人 熾天使 發表於 2017-06-20, 09:16

茶母 寫:

講真係父母無知戇居叫錯嘢,但又要人換另一樣嘢,唔換就又係上網唱大件事以為自己好啱,正一怪獸家長 :a003:

有病就好睇醫生啦

香港真的太多奇人異士 :maskman: :maskman: :maskman: :maskman:
BI-AMP原來真係好正!!!
熾天使
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-27, 15:13

文章發表人 imcoke 發表於 2017-06-20, 09:55

仲話叫人睇番cctv
真係好丁蟹
imcoke
Fun區皇室 - 出野大魔王

2013-11-07, 23:34

文章發表人 茶母 發表於 2017-06-20, 11:19

imcoke 寫: 仲話叫人睇番cctv
真係好丁蟹

條友其實衰到爆,人哋唔肯換就成碟唔食,細路唔食得咪大人食囉,浪費 :angry2:
茶母
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2017-06-20, 14:16

圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-06-20, 14:53

貴刁其實即係馬來西亞粿條, 馬來西亞炒粿條係干炒完再濕炒, 加上肉和菜, 非常好味, 唔同港式炒貴刁, 跟本係咖喱粉炒河, 好難食, 食完會喉龍痛.

炒粿條係有唔辣的, 唔好騙遊客, 今時今日既服務態度點得架... :eat: :eat: :eat:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 Siu 發表於 2017-06-20, 23:24

kwai888qiu 寫: 貴刁其實即係馬來西亞粿條, 馬來西亞炒粿條係干炒完再濕炒, 加上肉和菜, 非常好味, 唔同港式炒貴刁, 跟本係咖喱粉炒河, 好難食, 食完會喉龍痛.

炒粿條係有唔辣的, 唔好騙遊客, 今時今日既服務態度點得架... :eat: :eat: :eat:

呢位客官, 你點"炒粿條"定"炒貴刁"? 你在香港抑或馬來西亞? :question2: :a013:
Siu
  頭像

2004-12-05, 13:24

文章發表人 茶母 發表於 2017-06-21, 01:21

Siu 寫:
kwai888qiu 寫: 貴刁其實即係馬來西亞粿條, 馬來西亞炒粿條係干炒完再濕炒, 加上肉和菜, 非常好味, 唔同港式炒貴刁, 跟本係咖喱粉炒河, 好難食, 食完會喉龍痛.

呢位客官, 你點"炒粿條"定"炒貴刁"? 你在香港抑或馬來西亞? :question2: :a013:

其實係辣定唔辣係其次,唔同地方唔同做法,有辣有唔辣冇一定標準;問題係佢個品超衰,為一百幾十攪大件事,係要攞彩,但個人超儍仔,響facebook上面攪,人哋兩三吓就起你全家大細底,以後冇面見人 :confused:
茶母
  頭像

回到 影音 fun 區