誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Google [Bot] 和 9 位訪客

啲腦殘低B人今日會唔會話大英帝國殖民地好

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

啲腦殘低B人今日會唔會話大英帝國殖民地好

文章發表人 glock 發表於 2017-07-01, 10:00

啲腦殘低B人今日會唔會話大英帝國殖民地好 ?

大英帝國用鎗用炮, 再屈你, 搶你土地
烚你華人, 分你等級
華人與狗, ...
搶你土地, 大英帝國人係第一等人, 攞你三等、四等...九等 China 奴隸 着數

無國實俾人烚, 國弱啲都俾人烚 :coldsweat2:
glock
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2011-03-03, 08:31

Re: 啲腦殘低B人今日會唔會話大英帝國殖民地好

文章發表人 peterso 發表於 2017-07-01, 12:31

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 力奇 發表於 2017-07-01, 14:00

算啦,佔中佔銅佔旺79日都唔出聲,國家領導人來港3日交通管制就嘈到拆天,香港九龍新界塞車都關習大大事,facebook喪屌,班友都雙重標準兼腦殘,有乜講唔出 :maskman:
力奇
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 peterso 發表於 2017-07-01, 15:23

力奇 寫: 算啦,佔中佔銅佔旺79日都唔出聲,國家領導人來港3日交通管制就嘈到拆天,香港九龍新界塞車都關習大大事,facebook喪屌,班友都雙重標準兼腦殘,有乜講唔出 :maskman:

如果泥嗰個係 trump trump d友會5會9叫 :a002: :a002: :a002:

呢幾日去 SHK centre 重快左, 告士打道完全唔塞車, 超順 frog 32 frog 32 frog 32

聽日 book 左滿福樓飲茶, 吸下習習剩低嗰d龍氣 :a004: :a004: :a004: :a004:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 imcoke 發表於 2017-07-01, 17:02

我覺得trumx 減畢值
叫佢地交功課
如果唔係無錢比
所以成班搞埋古怪野
imcoke
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2013-11-07, 23:34

回到 影音 fun 區