誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 20 位訪客

"我想知佢邊度收埋張八達通"

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

"我想知佢邊度收埋張八達通"

文章發表人 mtr 發表於 2017-07-26, 19:24

https://www.facebook.com/groups/hkincid ... 263465883/

7.08 Admiralty station

屎忽吾夠挺! ㄧ劈咁! 一啲都唔吸引!

圖檔
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: "我想知佢邊度收埋張八達通"

文章發表人 mtr 發表於 2017-07-26, 19:27

Update :係北角比班職員禁住左

由金鐘去到北角都算犀利

有冇彈佢賓周?

金鐘站點解咁多傻人

酷熱天氣警告生效

最失敗係對鞋,破壞整體美感

圖檔
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 大家樂王子 發表於 2017-07-26, 21:03

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
大家樂王子
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-11-22, 14:17

文章發表人 peterso 發表於 2017-07-26, 21:08

地鐵附例有冇講明要著衫至比搭 :question2: :question2: :question2:

28G. 衣着不恰當

任何人如其衣着或衣物可能會弄污或損毀鐵路處所之內或之上任何其他人的衣着或衣物或個人財物,則除非獲得人員行使其絕對酌情決定權給予准許,否則不得進入或企圖進入列車或鐵路處所。
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 hungera 發表於 2017-07-26, 22:24

:inlove2:
附加檔案
hungera
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-01-13, 08:00

文章發表人 我唔似分身 發表於 2017-07-26, 22:26

peterso 寫: 地鐵附例有冇講明要著衫至比搭 :question2: :question2: :question2:

28G. 衣着不恰當

任何人如其衣着或衣物可能會弄污或損毀鐵路處所之內或之上任何其他人的衣着或衣物或個人財物,則除非獲得人員行使其絕對酌情決定權給予准許,否則不得進入或企圖進入列車或鐵路處所。

洗乜附例! 唔通你認為喺公眾地方裸露係無法可違? :confused:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 mtr 發表於 2017-07-26, 22:32

http://hkm.appledaily.com/detail.php?is ... ry=instant

... 有讀者姐向《蘋果》表示,其實裸男早已於傍晚時份在尖沙嘴一帶出沒!傍晚6時許,讀者劉小姐途經漢口道一間銀行理財中心附近時,見到一名下身赤裸的男子在ATM機前提款,於是上前查看,「佢(裸男)襟完錢行出嚟,完全任人影相,又聽晒歌un晒腳咁款」。她形容裸男神態自若,表現自信,漠視途人的目光,其間一名保安上前向他作出勸喻,但他卻回答「我活喺自己嘅遊戲世界入面,唔好理我」,之後施施然向海防道的方向離開。
最後由 mtr 於 2017-07-26, 23:25 編輯, 總共編輯了 3 次
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2017-07-26, 23:01

睇左樓上張圖,想起呢首 "兒歌" :

原曲:"通屋奇應丸" 廣告歌

碌柒都夠粗 D鳩毛濃密
點知潰爛三百幾年 都無人用
條JER夠粗 可惜短過鳩毛
春袋萎縮 自瀆生涯從此結束
咁就要切柒煲粥 煲粥 煲粥黎餵狗
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2017-07-26, 23:02

:money: :money: :money:

佢隻耳機係咪AK JH果隻?

Roxanne 是 A&K 和 JH Audio 合作的首款耳機,來到第二代的 Roxanne II 就沿用 12 單元、三路分音的設計,但外殻則與 Layla II 不同,是用鋁金屬(所以價錢也是稍低的 HK$15,680 / 約 NT$68,000)作為耳機外殻,雖然單元分佈與 Layla II 同樣為三路各 4 顆的高、中、低單元,調音取向卻偏向低頻部分。外殻也隨之改用了冷灰色來反映。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 frankiepoon 發表於 2017-07-26, 23:55

小JJ :gagag:
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2017-07-27, 12:30

HE IS 馬田 :a005: :a005: :a005:
kwai888qiu
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 imcoke 發表於 2017-07-27, 13:05

諗起某人
:question2: :question2: :question2:
imcoke

2013-11-07, 23:34

文章發表人 leeon 發表於 2017-07-27, 16:02

呢位藝術家行咁耐,有無扯旗 :question2:
leeon
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-01, 22:33

回到 影音 fun 區