誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 13 位訪客

【警訊】 大家去7-11買嘢嘟八達通一定要攞單

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

【警訊】 大家去7-11買嘢嘟八達通一定要攞單

文章發表人 mtr 發表於 2018-01-02, 22:53

https://m.facebook.com/groups/295202647 ... 915390071/

大家去7-11買嘢嘟八達通一定要攞單,頭先買杯汽水用八達通扣錢,個男收銀好閃縮好快手將顯示餘額個mon㩒走左,平時唔check單既我叫佢比張收據黎睇,點知佢話唔好意思唔小心收多左我錢,睇返張單仲要嘟多左包萬保路57蚊,真係你老闆!
附加檔案
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 【警訊】 大家去7-11買嘢嘟八達通一定要攞單

文章發表人 peterso 發表於 2018-01-02, 23:00

:what: :what: :what:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 frankiepoon 發表於 2018-01-03, 01:15

frog 29
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 chardchard 發表於 2018-01-03, 17:01

萬寶路... 雙爆珠... 咩黎 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 我唔似分身 發表於 2018-01-03, 19:35

dial 999 :a011: :a011: :a011:
圖檔
我唔似分身
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-09-25, 17:34

文章發表人 leeon 發表於 2018-01-03, 20:53

打999 :a011: :a011: :a011:行騙罪
leeon
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-01, 22:33

回到 影音 fun 區