誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 13 位訪客

放唔放都會無左份工

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

放唔放都會無左份工

文章發表人 mtr 發表於 2018-05-25, 11:52

當場阻止=> 即炒

無阻止=> 紀律處分/遲D先炒/迫佢自己走人

唯一自保方法是証明自己請示過上級,不過如果上級想卸膊佢之後一樣會被炒

https://hk.news.appledaily.com/local/da ... 5/20401053

... 有份放生馬逢國的機場保安是一名新入職主管級人員,消息指,他是疑因馬的立法會議員身份而予以違規放行。

馬逢國聲稱,涉事機場保安主管經過檢測及證實為髮型造型箒喱後放行,但消息指,程序上機場保安不會進行相關檢測,「機場保安係唔會咁做,就算證明係水或者髮Gel,只要超過指引規定嘅上限,就已經唔許可」。

據悉,機場保安公司已按既定程序展開紀律調查,涉事保安主管將面臨紀律處分。
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 放唔放都會無左份工

文章發表人 peterso 發表於 2018-05-25, 12:00

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 力奇 發表於 2018-05-25, 14:22

證明梁首並不孤單一人
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 kwai888qiu 發表於 2018-05-25, 15:47

炒晒佢地啦, 上次收晒我D硯液... :announce: :announce: :announce:
kwai888qiu
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-05-22, 22:27

文章發表人 mtr 發表於 2018-05-25, 17:20

屌抽到應一應 :a012: :a012:
附加檔案
圖檔
mtr
  頭像

2007-04-17, 19:21

回到 影音 fun 區