誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 11 位訪客

暴徒之所以成為暴徒,呢類長輩功不可沒

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

暴徒之所以成為暴徒,呢類長輩功不可沒

文章發表人 mtr 發表於 2019-07-15, 15:09

不分是非,挑釁警隊,阻差辦公,睇到我無名火起 :flareup: :flareup: :flareup: :flareup: :flareup:

話知你十幾歲定幾十歲,非法集結,聚眾鬧事,破壞公物和襲警,警方執法,向來一視同仁。

他朝,假設你地屋苑做大維修,有人為爭奪利益恐嚇你地,或在屋村內搞事,不要期望警方會幫助你們!

https://www.facebook.com/ChanKamShui/vi ... 3101152016
圖檔
mtr
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 暴徒之所以成為暴徒,呢類長輩功不可沒

文章發表人 peterso 發表於 2019-07-15, 21:26

agree :a011: :a011: :a011: :a011:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 joe 發表於 2019-07-15, 23:38

:a011: :a011: :a011:
joe
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-03-17, 09:35

文章發表人 glock 發表於 2019-07-16, 10:42

呢啲係特約演員嚟,set 哂 camera 拍嘢,台詞貧乏兼弱智。

智力正常嘅香港人唔會做呢啲低能嘢,人渣先至會做呢啲仆街嘢,呢啲行動組幾個到十個人,挑動現場情緒,就有人圍觀,香港人最衰就係識圍觀同用手機拍嘢,俾人過橋利用咗做 followers

一早講過,香港變人渣當道 :share:

organised crime 進行中
glock

2011-03-03, 08:31

回到 影音 fun 區