誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 26 位訪客

百佳同 TASTE 全部唔開

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

百佳同 TASTE 全部唔開

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 08:43

最後由 mtr 於 2019-10-05, 09:47 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 百佳同 TASTE 全部唔開

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 08:45

所有中銀分行唔開,只開中銀大廈總行:

https://www.bochk.com/dam/bochk/desktop ... ice_TC.pdf
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 11:45

街市蔬果及其他食品供應仍正常,無特別加價。惠康蔬菜已大幅加價,而且非常多人,可不理。
最後由 mtr 於 2019-10-05, 12:02 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 12:00

仍然有開既銀行 ATM 前好多人排隊襟緊錢。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 joe 發表於 2019-10-05, 13:30

:063: :063: :063:
joe
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-03-17, 09:35

文章發表人 kmMarkII 發表於 2019-10-05, 14:43

平時掛8號波都話阻住做生意,而呢幾日都無人搞佢鋪頭竟然會咁為員工安全著想,唔開鋪,唔通真係果頭近,轉死性? :dont_un:
kmMarkII
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2011-07-23, 00:00

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 15:10

各區惠康, 7-11 5pm 關,萬寧已關。
最後由 mtr 於 2019-10-05, 15:34 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2019-10-05, 15:11

kmMarkII 寫: 平時掛8號波都話阻住做生意,而呢幾日都無人搞佢鋪頭竟然會咁為員工安全著想,唔開鋪,唔通真係果頭近,轉死性? :dont_un:

罷市 :a011:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 17:11

關門前某惠康。家母話,對上一次大家咁恐慌去超市搶購糧食唔係打風,係 83 年聯匯實施前一星期。

圖檔
圖檔
圖檔
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-05, 17:12

好多 ATM 中午前已無錢比你襟。
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 mtr 發表於 2019-10-06, 11:21

美心西餅及東海堂開到下午兩點,其他美心系食肆未知,但今朝路過,店員話開業不到一小時不少分店的麵包已被搶購一空!
圖檔
mtr
  頭像

文章發表人 marsover 發表於 2019-10-06, 17:01

大昌有開
朋友有時冇得話揀唔揀....
只要係個好人咪做個朋友...

在你身邊路雖遠未疲倦 伴你漫行一段接一段 越過高峰另一峰卻又見 目標推遠讓理想永遠在前面。

路縱崎嶇亦不怕受磨練 願一生中苦痛快樂也體驗 愉快悲哀在身邊轉又轉 風中賞雪霧裏賞花快樂回旋。

毋用計較快欣賞身邊美麗每一天 還願確信美景良辰在腳邊 願將歡笑聲蓋掩苦痛那一面 悲也好 喜也好 每天找到新發現 讓疾風吹呀吹 盡管給我倆考驗 小雨點 放心灑 早已決心向著前。
marsover
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-05-07, 23:37

回到 影音 fun 區