誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 15 位訪客

有人冇口齒又話部AX10i想賣時留比我..

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

有人冇口齒又話部AX10i想賣時留比我..

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-11-29, 19:50

有人冇口齒又話部AX10i想賣時留比我.. :047:
冇人性呀!天呀!唔公平呀!... :045:
以後唔同你玩... :025:

Andy :hit: 機主
Andy Lam
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-23, 00:39

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-29, 19:55

比我帮你一齊 :hit: :hit: :hit: :hit:

:048: :048: :048: :048: :048:

機主...你睇吓 ax10i 幾搶手..重換乜呀 :a006: :a006: :a006: :a006: :a006:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 大蕃薯 發表於 2004-11-29, 19:57

:hit: :hit: :hit: :hit: :hit:
我又精神分裂
大蕃薯
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2004-11-28, 11:35

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-29, 19:59

邊個 ? 邊個 ?

:a013:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-29, 20:03

天龍奇南準機主是也 :a003: :a003: :a003: :a003:
peterso
  頭像

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-29, 20:22

peterso 寫:天龍奇南準機主是也 :a003: :a003: :a003: :a003:

天龍奇南........嘩! :038: :038:
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-11-29, 20:30

peterso 寫:比我帮你一齊 :hit: :hit: :hit: :hit:

機主...你睇吓 ax10i 幾搶手..重換乜呀 :a006: :a006: :a006: :a006: :a006:

peter :045:
佢同我講話唔記喎!...算啦..唔緊要....
Andy Lam
  頭像

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-29, 20:34

Andy Lam 寫:
peterso 寫:比我帮你一齊 :hit: :hit: :hit: :hit:

呢部嘢好多人謀住...我而家日日都揾條鎖鏈鎖住佢至夠胆出街 :045: :045: :045: :045: :045:
peterso
  頭像

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-29, 20:44

點解咁多人
皇馬廿三

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-11-29, 20:48

因為行機現在得佢有AAC 5.1囉.. :048:
Andy Lam
  頭像

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-11-29, 20:56

peterso 寫:
Andy Lam 寫:

呢部嘢好多人謀住...我而家日日都揾條鎖鏈鎖住佢至夠胆出街 :045: :045: :045: :045: :045:

機主可能要找J大夫睇下有冇老人痴呆先得.. :048:
Andy Lam
  頭像

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-29, 21:19

Andy Lam 寫:因為行機現在得佢有AAC 5.1囉.. :048:

安橋都有呀!
皇馬廿三

文章發表人 Andy Lam 發表於 2004-11-29, 21:26

是... :a013: 有D錦架樹... :a012:
Andy Lam
  頭像

文章發表人 kingleecm 發表於 2004-11-29, 23:43

Andy Lam 寫:是... :a013: 有D錦架樹... :a012:

TX-NR1000 Integra

:048:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 deburg123 發表於 2004-11-29, 23:51

但係 Onkyo 好似冇自動音場設定
deburg123
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-11-26, 15:25

下一頁

回到 影音 fun 區