誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

刚入300d+70-200mm,有死点!

歡迎各位攝影 fans 齊齊吹水

文章發表人 异香人 發表於 2005-01-04, 14:44

Siuyu 寫::question2: :question2: :question2:
咁係外國買相機會唔會平好多??

从整体来讲,买嘢最平就一定系香港啦 :004: :004:

不过呢度有时发起神经来都咪话唔近 :dont_agree:

好似canon今次咁,买300D机身另外跟多两支镜头,咁部300D就退衫旧水翻过你,为起部机身系4百几美金
异香人

文章發表人 peterso 發表於 2005-01-04, 14:58

Siuyu 寫::question2: :question2: :question2:
買 CF 平D花旗, 相機貴 DD :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 peterso 發表於 2005-01-04, 15:01

异香人 寫:

好似canon今次咁,买300D机身另外跟多两支镜头,咁部300D就退衫旧水翻过你,为起部机身系4百几美金
可以退可以唔退嘅, 心理上退一定好D la, 花旗買嘢一定退, mail order 就要比 one-way shippment 同問佢哋攞個 換貨 number 先, :063: :063: :063:
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 异香人 發表於 2005-01-05, 11:34

peterso 寫:
异香人 寫:

可以退可以唔退嘅, 心理上退一定好D la, 花旗買嘢一定退, mail order 就要比 one-way shippment 同問佢哋攞個 換貨 number 先, :063: :063: :063:

唔该你教兽 :048: :048:
异香人

上一頁

回到 攝影 fun 區