誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

[Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

歡迎各位攝影 fans 齊齊吹水

[Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

文章發表人 eric2007 發表於 2011-12-31, 03:12

好多謝首領過去一年將小弟個post "2010年你最滿意相片" 長期置頂,同時亦感激各位兄弟姊妹支持,將你地滿意既靚相同大家分享.. :sorry:
http://www.av100fun.com/viewtopic.php?f=8&t=197249

眨眼又一年,過去一年(2011)你地影左幾多相?當中又有幾多覺得滿意?都係果句,網絡力量在於分享,有好野唔好吝嗇,貼少少出黎同大家分享吧~

等小弟先黎第一張爛相,其實今次張相有D取巧,因為並唔係2011年拍攝... 實情係咁,話說早在2009年3月29日晚上,小弟處身於廟街某街邊大排檔,同一位朋友飲啤酒、食煲仔飯... 期間友人講到因為某些原因,希望將來可以影到100個笑臉,咁我就二話不說,拍拍心口向友人講 "我陪妳一齊影~"....
就係咁,從此每次外出攝影,"笑臉"就成為主要題材... 可惜100個笑臉承諾未達成之前,同呢位朋友亦再冇任何聯絡..

以下張相其實係拍攝於2009年8月30日,地點位於東涌東薈城旁邊,露天噴水池,當時正值盛夏三十幾度,見到個爸爸抱住對仔女玩水,又笑得好開心,咁我就即時拎出相機影低,不過因為不久前友人離開,所以影完後只係save落電腦,冇任何心情跟進...

直至今年頭,唔知咩原因,再拎張相出黎執,繼而拎去參賽,計起上黎over十年冇玩過比賽,勢估唔到一張封存年半,完全唔起眼相片,可以得到唔錯成績.... 所以請容我取巧,將佢歸作 my best of 2011 :sorry: ,唔係因為為我得到任何獎項,而係在於當日對朋友作出承諾背後理念,雖然佢可能早已淡忘,但我永遠唔會忘記。

圖檔
eric2007
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人

2007-12-05, 17:42

Re: [Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

文章發表人 chardchard 發表於 2011-12-31, 07:17

:love_china: :love_china: :love_china:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-09-12, 21:15

Re: [Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2011-12-31, 08:36

:love_china: :love_china: :love_china:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 boxer 發表於 2011-12-31, 09:53

boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 wosoloo 發表於 2011-12-31, 11:38

2012新生活之開始.
wosoloo
  頭像

2007-10-23, 13:19

文章發表人 7look 發表於 2011-12-31, 12:18

因為今年5月老爸仙遊 :unhappy:
我第1年參加冇老爸一齊o既維園64燭光晚會
好想將e張相送比遠方老爸 :unhappy:
附加檔案
7look
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2010-01-24, 14:21

文章發表人 cmanlui 發表於 2011-12-31, 17:58

當一份至真的感情結束了,人就變了,變得無所謂了,
變得世俗了,變得圓滑了,變得不再相信什麼狗屁愛情了 :osigh:
cmanlui
  頭像

2008-05-12, 21:43

文章發表人 bellflower 發表於 2011-12-31, 18:26

Sent via Extra7
圖檔
bellflower
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2006-01-13, 17:03

文章發表人 peterso 發表於 2011-12-31, 18:58

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 peterso 發表於 2011-12-31, 18:59

7look 寫: 因為今年5月老爸仙遊 :unhappy:
我第1年參加冇老爸一齊o既維園64燭光晚會
好想將e張相送比遠方老爸 :unhappy:

:unhappy: :unhappy: :unhappy:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

文章發表人 sony_boy 發表於 2012-01-01, 01:36

:love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
圖檔

如果我真係甘勁 , 你都要認命啦
sony_boy
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-22, 23:30

文章發表人 FUJI 發表於 2012-01-01, 03:17

FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 阿 Hea 發表於 2012-01-01, 04:30

行動支持..... 2012年大家影多d靚相分享

阿 Hea
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-26, 12:54

文章發表人 sand 發表於 2012-01-01, 18:37

cdrom新手, 多多指教!! happy new year!! :soThanks: :Thanks:

放下繁複工作, 拿起背囊, 一個人在途上
附加檔案
sand
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2011-07-09, 19:33

文章發表人 peterso 發表於 2012-01-01, 22:42

sand 寫: cdrom新手, 多多指教!! happy new year!! :soThanks: :Thanks:

放下繁複工作, 拿起背囊, 一個人在途上

:hello: :hello: :hello: :hello: :048: :048: :048:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

下一頁

回到 攝影 fun 區