誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

[Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

歡迎各位攝影 fans 齊齊吹水

Re: [Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

文章發表人 7look 發表於 2012-01-28, 14:58

alexchrome 寫: 未必係最滿意相片 , 2011開始學人玩飛燈 , D相重係幼稚園CUP數 , 但對於之前無乜影閃燈相嘅我 , 叫做有少少突破 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
圖檔

:inlove2: :inlove2: :inlove2:
7look
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2010-01-24, 14:21

Re: [Best of 2011] 2011年你最滿意相片,馬上同各版友分享吧!....

文章發表人 yukyuk909 發表於 2012-02-03, 15:05

2011年最滿意真的沒有
最開心就有
就係10月份同老細去日本
由青森市玩返落去輕井沢
10日旅程有7日渣車
重有一日無意中望到雲海
附加檔案
一起吃早餐(早餐是AA制的) :mk_idea: 你以後唔好再去公園啦 :mk_idea: 笑下啦...柒頭 :mk_idea: 出街睇車啦你 :mk_idea:
圖檔
B大師話波同波通透度靚啲....woow勁^^
鍾意買靚筆...唔代表寫到手靚字...但我鍾意買...吹咩!!! <<---有一晚同B大師食癲拿..我偷聽到的...^.,^"
我是攝影白痴
http://www.mrc-photography.com
yukyuk909
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2007-06-05, 10:40

文章發表人 GoN 發表於 2012-02-04, 15:24

無咩技巧, 只係最愛黃昏一刻~~~~~
圖檔
GoN
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-05-17, 14:32

文章發表人 Harry(R33) 發表於 2012-02-27, 22:49

其 實 . . . 我 2011 年 冇 乜 點 影 過 相 . . . 只 有 呢 張 年 頭 響 K11 頂 樓 影 既 西 九 夜 景 . . .

圖檔
Canon EOS 7D
Album: http://www.fotop.net/harrylo
Harry(R33)
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-31, 04:54

文章發表人 stallone 發表於 2012-06-04, 19:06

風景有兩張, 都係難得嘅天氣, 阿女果張純粹感覺自然 :inlove2:
附加檔案
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 KilaUJ 發表於 2012-10-02, 15:43

雖然我唔識影相, 但喺呢度睇到咁多靚相...心情特別好!
人物, 野食或風景..眼戒大開. :001: :001: :001:
KilaUJ
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2012-09-09, 10:14

文章發表人 boxer 發表於 2013-01-05, 11:49

:inlove2: :inlove2:
附加檔案
boxer

2006-03-16, 20:51

文章發表人 阿偉gor 發表於 2013-03-20, 20:18

beautiful wor
thanks for sharing
阿偉gor
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2013-02-06, 11:57

文章發表人 Giskard 發表於 2016-09-19, 10:34

wonder how's eric2007...
圖檔
Giskard
  頭像

2005-02-08, 11:55

上一頁

回到 攝影 fun 區