誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

投影機價錢一覽表 (每月更新)

歡迎商戶、私人報料、報價、提供各種Jetso情報都得..

文章發表人 wan198523 發表於 2006-03-23, 15:20

小弟想買 SANYO Z3 或 Z4,唔知邊位大佬可提供最新價錢以及在哪裹可以買到,謝謝!
wan198523
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-03-15, 04:19

文章發表人 火星人 發表於 2006-06-08, 06:47

z3000 做緊大約咩價 :sorry:
圖檔圖檔 圖檔圖檔
對 自 己 好 請 戒 煙 啦
火星人
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-03, 22:12

文章發表人 Rookie 發表於 2006-08-19, 23:34

Sharp Z2000 - HK$9980 (Wanchai Computer Center *** Special Offer ***)
Sharp Z3000 - HK$17xxx (Wanchai Computer Center)
Panasonic AE900 - HK$89xx (Wanchai Computer Center)
Sanyo Z4 - HK$105xx (Wanchai Computer Center)
我不屬於任何顏色羣!
跟暴力說不!
跟破壞說不!
跟仇恨說不!
跟歧視說不!
Rookie
Fun區皇室 - PinkG首腦
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-30, 21:46

文章發表人 Mark Kwok 發表於 2006-09-10, 18:50

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
Mark Kwok
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-15, 01:06

文章發表人 wllee 發表於 2006-11-12, 23:00

Wanchai computer centre which floor lei?? I could find it.
wllee
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2006-01-01, 23:20

文章發表人 MartinTong 發表於 2006-11-13, 06:11

Mark Kwok 寫::sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

The 1st and 2nd floor
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 tacttact 發表於 2007-01-31, 15:41

(每月更新) :a007: :a007:
不日更新就真... :044: :044: :043:

.......................................................
1080p..............................................

tacttact
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2006-02-06, 02:04

文章發表人 Raymond仔 發表於 2007-08-08, 10:24

有冇兄弟知道三菱hc3100咩價位? :ebsmile: :ebsmile:
Raymond仔
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2005-09-15, 01:42

文章發表人 火星人 發表於 2007-08-10, 18:19

Raymond仔 寫:有冇兄弟知道三菱hc3100咩價位? :ebsmile: :ebsmile:

我用過一個月...好似你用到出哂汗 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔 圖檔圖檔
火星人
  頭像

文章發表人 Raymond仔 發表於 2007-08-10, 21:55

真係咁milk?? 話晒都係darkchip3 720p dlp機. 咁您對sanyo z5/panasonic ae900/ae100有咩verdict先?
Raymond仔
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 火星人 發表於 2007-08-11, 00:03

Raymond仔 寫:真係咁milk?? 話晒都係darkchip3 720p dlp機. 咁您對sanyo z5/panasonic ae900/ae100有咩verdict先?

sanyo 未玩過....AE900 LCD 唔駛諗啦, 睇幾百小時後會變黃....AE100 果部7星岩 :Vomit2:
你打算筆值幾多..我梗係話買SHARP啦....12K :struggle: 21K
圖檔圖檔 圖檔圖檔
火星人
  頭像

文章發表人 Raymond仔 發表於 2007-08-11, 12:39

我幾驚您叫我買marantz.....我筆直預20k左右 (連幕/連10M HDMI/連機) :ebsmile: :ebsmile:
Raymond仔
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

文章發表人 火星人 發表於 2007-08-11, 21:37

Raymond仔 寫:我幾驚您叫我買marantz.....我筆直預20k左右 (連幕/連10M HDMI/連機) :ebsmile: :ebsmile:

如果係我....會買2手SHARP12K+幕+CABLE會在筆值之內
圖檔圖檔 圖檔圖檔
火星人
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2007-09-30, 12:44

Raymond仔 寫:我幾驚您叫我買marantz.....我筆直預20k左右 (連幕/連10M HDMI/連機) :ebsmile: :ebsmile:

有一部marantz 8600,連幕/連10M HDMI/連機,20k有找
你有興趣可以打比我,我比你攪
heihei
  頭像

2007-04-17, 01:10

文章發表人 jmwongpo 發表於 2007-10-22, 11:10

有冇 1080p 價錢 update ??
jmwongpo
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2004-11-26, 16:48

上一頁下一頁

回到 報料 fun 區