誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

天龍4308 有報告(有相) - P9有新料

收集各樣器材討論同報告

文章發表人 MartinTong 發表於 2007-10-21, 09:51

abbydidi 寫:
MartinTong 寫:
abbydidi 寫:
MartinTong 寫:有冇換條電源線玩下

唔識喎…點搞架?

買過條 插 :patpat2: law :confused: :confused: :confused:

樓主咁早 ~
唔啦我諗
呢部 subwoofer 咁 cheap 點搞都唔好得去邊架啦
不過會試試廳果部 Energy
可以講解多 D 嗎? :048:

換左條 PS Audio 彼露落去 成部4308仲醒左 有氣有力速度快 (心理上) :a008: :a008: :a008:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 初哥 發表於 2007-10-22, 12:13

abbydidi 寫:
abbydidi 寫:

唔識喎…點搞架?

買過條 插 :patpat2: law :confused: :confused: :confused:

樓主咁早 ~
唔啦我諗
呢部 subwoofer 咁 cheap 點搞都唔好得去邊架啦

換左條 PS Audio 彼露落去 成部4308仲醒左 有氣有力速度快 [c(心理上) :a008: :a008: :a008:

即係聽唔出 :a005: :a002: :a002: :a002: :a002:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 MartinTong 發表於 2007-10-22, 12:40

初哥 寫:
abbydidi 寫:
abbydidi 寫:

唔識喎…點搞架?

樓主咁早 ~
唔啦我諗

換左條 PS Audio 彼露落去 成部4308仲醒左 有氣有力速度快 [c(心理上) :a008: :a008: :a008:

即係聽唔出 :a005: :a002: :a002: :a002: :a002:

pokguy :040:
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:

MartinTong
  頭像

文章發表人 otis008 發表於 2007-10-26, 22:36

幾時有黑色 :eusa_dance: :eusa_dance: :eusa_dance: :great: :064: :great: :great: :great:
otis008
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2007-05-01, 00:25

文章發表人 Racingboy 發表於 2007-10-27, 15:13

初哥 寫:
abbydidi 寫:
abbydidi 寫:

唔識喎…點搞架?

樓主咁早 ~
唔啦我諗

換左條 PS Audio 彼露落去 成部4308仲醒左 有氣有力速度快 (心理上) :a008: :a008: :a008:

pokguy :040:

:gagag: :gagag: :gagag:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 MartinTong 發表於 2007-10-28, 12:37

I suggest replace the power cable for the 4308

I use PS Audio , it can provide more powerfully :a012: :a012: :a012:

大富豪 寫:

MartinTong
  頭像

文章發表人 AVDaemon 發表於 2007-11-03, 19:11

this report goes to china forum:
http://www.av199.com/thread-164256-1-9.html :devil:
AVDaemon
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-03-24, 21:57

文章發表人 MartinTong 發表於 2007-11-03, 22:30

:a005: :a005: :a005: :a005:

我d中文好o差 只怪後生讀書吾成 :045: :045: :045: :045:

大富豪 寫:

MartinTong
  頭像

文章發表人 Kenji1107 發表於 2007-11-04, 00:55

講真....

唔係100fun既兄弟..真係唔知馬田寫緊乜...

:gagag:
Kenji1107
  頭像

2005-06-13, 05:29

文章發表人 Wharf 發表於 2007-11-04, 03:44

MartinTong 寫::a005: :a005: :a005: :a005:

我d中文好o差 只怪後生讀書吾成 :045: :045: :045: :045:

乜淨得中文差炸咩 :question2:

生物刀死, 起馬吾識 Reproduction :gagag: :gagag:
喃嘸啊呢陀佛 :emitofo:
萬法唯識 心外無法; 唯心所現 唯識所變 ... 如何想則如何變
心如工畫師能畫諸世間.
You are what you think. Mind is the builder :
What you think, you become.
Wharf
  頭像

2005-04-12, 14:40

文章發表人 MartinTong 發表於 2007-11-04, 06:34

Wharf 寫:
MartinTong 寫::a005: :a005: :a005: :a005:

乜淨得中文差炸咩 :question2:

生物刀死, 起馬吾識 Reproduction :gagag: :gagag:

:050: :050: :050:

大富豪 寫:

MartinTong
  頭像

文章發表人 Fi Fi 發表於 2007-11-09, 18:53

Nice av amp. :clap2hands :clap2hands :clap2hands
Congratulations :give: :drink1: :give: :drink1: :give: :drink1:
Fi Fi
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2006-05-29, 21:08

文章發表人 stallone 發表於 2007-11-28, 01:06

AVDaemon 寫:this report goes to china forum:
http://www.av199.com/thread-164256-1-9.html :devil:

好型呀 :a008: 樓主終於衝出港、澳 :003:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 Sandwich 發表於 2007-12-13, 19:41

stallone 寫:
AVDaemon 寫:this report goes to china forum:

:confused: :confused: :confused: :confused:
我唔O係方中信!May the ball ball be with you!

圖檔圖檔
Sandwich
  頭像

2005-11-01, 17:47

文章發表人 Racingboy 發表於 2007-12-14, 00:44

stallone 寫:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :give: :drink1:
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
  頭像

2004-11-16, 16:13

上一頁下一頁

回到 影音至硬 fun 區