誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 19 位訪客

邊度有 AQ Sidewinder 廠線買?

收集各樣器材討論同報告

邊度有 AQ Sidewinder 廠線買?

文章發表人 jadg 發表於 2005-01-05, 09:20

知唔知邊度有 AQ Sidewinder 2M 廠線買? 聽說不再出新貨了 :045: , 不知去那裡找 :dont_un: , 可否幫幫忙... :sorry: :sorry: :sorry:
jadg
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2004-12-27, 18:04

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-01-05, 10:08

你指散線定原裝packing?
鴨記永盛、德發咪高痾滴露有無?仲有友誠大廈呢?
另外"胸襲"都有AQ線賣架!
:share: :share: :share: :share:
我是Lx90後!
小小Pat
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:32

文章發表人 jadg 發表於 2005-01-05, 10:17

原裝packing廠線...
咪高痾滴露只有 6M :042: , 太長了... :045:
"胸襲" 是否比較貴... :cutcut: :money: :money:
謝謝! :004:
jadg
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-01-05, 10:19

去永盛問下啦!
:ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 chowchow 發表於 2005-01-05, 11:03

小小Pat 寫:你指散線定原裝packing?
:share: :share: :share: :share:

我個條在德發咪高痾滴露買
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 chowchow 發表於 2005-01-05, 11:03

小小Pat 寫:你指散線定原裝packing?

我個條在德發咪高痾滴露買
HIC LOCUS EST UBI MORS
GAUDET SUCCURRERE VITAE
chowchow
  頭像

2004-11-27, 10:35

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2005-01-05, 15:32

小小Pat 寫:去永盛問下啦!

叫距打5折 :a010: :a010: :a010:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 peterso 發表於 2005-01-05, 15:34

Romrom-100Fun 寫:

五九折就有 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: 永盛要講價 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-05, 15:46

peterso 寫:
Romrom-100Fun 寫:

五九折就有 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: 永盛要講價 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

乜可以講價o既咩!!!
我上次問佢地,佢地話呢d地方無得講價.....唔通佢蝦我老人家一名!!!!!! :hit:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 kingleecm 發表於 2005-01-05, 16:39

講價 ---> 可以...不過您同佢講...佢唔同您講

:a003: :notinterest: :a006:
圖檔
kingleecm
  頭像

2004-11-23, 02:00

文章發表人 C.C 發表於 2005-01-06, 07:09

廠線好似最短3m :a002:
C.C
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-18, 23:10

文章發表人 jadg 發表於 2005-01-06, 08:57

C.C 寫:廠線好似最短3m :a002:

邊度有得買? :sorry: :sorry: :sorry:
jadg
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

文章發表人 拓荒者 發表於 2005-01-06, 10:21

有蛇有得買,一般係標價O既八拆....如果有其他野買咁樣可以去到七五拆度啦 :a009:
AV100FUN 不論是投影雞 :a005:(Projector)定還是蛋雞 :lightbulb:(CRT)播得出靚畫面就是好雞... :a012:!!!
『影音的執著...!!!』『我的"一人小天地"影音組合...!!!』『摩斯密碼翻譯器』WallpaperMyFavoritesDVD
列 . ~『DVD機篇!!!』~『擴音機篇!!!』~『揚聲器篇!!!』
圖檔...嗚謝浮浮貓提供
《莫生氣》 人生就像一場戲,因為有緣才相聚。
相扶到老不容易,是否更該去珍惜。為了小事發脾氣,回頭想想又何必。別人生氣我不氣,氣出病來無人替。
我若氣死誰如意,況且傷神又費力。鄰居親朋不要比,兒孫瑣事由他去。吃苦享樂在一起,神仙羨慕好伴侶。
拓荒者
  頭像

2004-12-30, 08:52

文章發表人 小小Pat 發表於 2005-01-06, 12:29

永盛標明定價7.5折
($620x0.75=$465)
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 avlok 發表於 2005-01-06, 18:13

其實插曬左同右有無大分別呢?因我部AVamp個subwoofer output 只有一個出?我試過係subwoofero個面插曬左同右好似無乜大分別! :unhappy: :question2:
avlok
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-06, 20:05

下一頁

回到 影音至硬 fun 區