誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

恭喜表弟 leon3114

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

恭喜表弟 leon3114

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-09-26, 17:55

表弟, 恭喜你 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: ! 經過你呢七七四十九小時不斷既努力, 你已經獲取加入我個 ignore list 既資格, 我個私人水飯房已經預留左一個位俾你, 你可以同表哥同倉, 相信你晚晚都一定會好開心.

呢個刑期係終身的, 所以你唔使擔心會被趕返出來, 希望你唔好停, 繼續努力, 更上 7 層樓, 獲取終身進入 100Fun 水飯房資格 .

亦請你善用餘暇, 讀書寫字, 脫離文盲階層, 唔使再下下只係出 icon, 俾人恥笑你唔識字. 溫完書就穿下滕籃, 車下衫咁, 賺返 d 零用錢, 買個 keyboard, 唔使淨係用個 mouse 來上網.

你唔使打 icon 回我架喇, 因為我已經唔會再睇到你 d post. 第二世再見! :hello: :hello: :hello:
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-07-09, 04:06

Re: 恭喜表弟 leon3114

文章發表人 bobby chu 發表於 2008-09-26, 17:56

老表兄弟。。。 :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china: :love_china:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 peterso 發表於 2008-09-26, 17:57

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 sos82597 發表於 2008-09-26, 17:58

:love_china: :love_china: :love_china:
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 小平 發表於 2008-09-26, 17:58

:clap2hands :clap2hands :clap2hands

好野
咩對咩 :a013: :a013: :a013:

圖檔圖檔圖檔

every family got a book of religious text which is difficult to read
by chow chow

唔湧唔知身體好
回湧便知京期到
小平
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-08-08, 14:37

文章發表人 Gremlins 發表於 2008-09-26, 17:59

兩兄弟終於可以團聚! :045: :045: :045:
Gremlins
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-08-22, 01:40

文章發表人 cckeric 發表於 2008-09-26, 18:01

admin xnxxpx :kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou: :kissyou:
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 simonsun 發表於 2008-09-26, 18:05

Gremlins 寫:兩兄弟終於可以團聚! :045: :045: :045:

:003:
圖檔圖檔圖檔
simonsun
  頭像

2007-11-10, 13:32

文章發表人 luckybeanbean 發表於 2008-09-26, 18:13

Snoopy 寫:表弟, 恭喜你 :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: ! 經過你呢七七四十九小時不斷既努力, 你已經獲取加入我個 ignore list 既資格, 我個私人水飯房已經預留左一個位俾你, 你可以同表哥同倉, 相信你晚晚都一定會好開心.

呢個刑期係終身的, 所以你唔使擔心會被趕返出來, 希望你唔好停, 繼續努力, 更上 7 層樓, 獲取終身進入 100Fun 水飯房資格 .

亦請你善用餘暇, 讀書寫字, 脫離文盲階層, 唔使再下下只係出 icon, 俾人恥笑你唔識字. 溫完書就穿下滕籃, 車下衫咁, 賺返 d 零用錢, 買個 keyboard, 唔使淨係用個 mouse 來上網.

你唔使打 icon 回我架喇, 因為我已經唔會再睇到你 d post. 第二世再見! :hello: :hello: :hello:

snoopy 姐太有善心喇
:042:
圖檔圖檔圖檔圖檔

正Food Guidehttps://www.facebook.com/JingFoodGuide#
--------------------------------------------------------
luckybeanbean
  頭像

2005-02-01, 12:19

文章發表人 cckeric 發表於 2008-09-26, 18:14

ignore list 真係好有用 :045: :045: :045: :045: :045:
圖檔
cckeric
  頭像

2005-11-21, 11:00

文章發表人 frankiepoon 發表於 2008-09-26, 18:18

:love_china: :love_china: :love_china:
frankiepoon
  頭像

2007-01-01, 17:21

文章發表人 jacky820 發表於 2008-09-26, 18:18

:question2: :question2: :question2: :question2: 使唔使呀!
圖檔
jacky820
  頭像

2005-12-18, 00:19

文章發表人 Snoopy 發表於 2008-09-26, 18:41

jacky820 寫: :question2: :question2: :question2: :question2: 使唔使呀!

要架, 書一定要讀, 好似表哥咁識多 D 字, 大家鬧都鬧得起勁 D !
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 iHD 發表於 2008-09-26, 18:43

cckeric 寫:ignore list 真係好有用 :045: :045: :045: :045: :045:

Agree!
iHD
  頭像

2008-01-10, 08:27

文章發表人 avfunfun 發表於 2008-09-26, 18:47

之前都無留意原來有個咁既function :sorry:

舒服哂
圖檔
avfunfun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-12-13, 12:14

下一頁

回到 Lung Post 回收站