誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 4 位訪客

(OT)投票--洗車100分

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

你地幾時洗車一次

每日
9%
一星期2-3次
4%
一星期1次
18%
兩星期1次
4%
一個月1次
31%
幾個月1次
18%
未洗過
13%

總投票數 : 22

(OT)投票--洗車100分

文章發表人 火星人 發表於 2008-09-27, 15:31

白色車好0快烏 joe 一星期一次唔0掂 :unhappy:
圖檔圖檔 圖檔圖檔
對 自 己 好 請 戒 煙 啦
火星人
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-12-03, 22:12

Re: (OT)投票--洗車100分

文章發表人 fr888 發表於 2008-09-27, 15:34

打咗wax泊indoor矛gum密都ok :a004:
圖檔圖檔圖檔
fr888
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 bobby chu 發表於 2008-09-27, 17:12

得9閒洗車,落雨比個天洗。。。。 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 jv8803 發表於 2008-09-27, 17:17

以前係公司一個星期洗一次 :004:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 初哥 發表於 2008-09-27, 17:18

我部車比錢人日日抹,算唔算日日呀 :dont_un: :dont_un: :dont_un:
圖檔
初哥
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 jv8803 發表於 2008-09-27, 17:19

初哥 寫:我部車比錢人日日抹,算唔算日日呀 :dont_un: :dont_un: :dont_un:

停車場果d呀姐 :a013:
jv8803
  頭像

文章發表人 初哥 發表於 2008-09-27, 17:25

jv8803 寫:
初哥 寫:我部車比錢人日日抹,算唔算日日呀 :dont_un: :dont_un: :dont_un:

係呀
為埋8/日 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 takjac 發表於 2008-09-27, 17:43

初哥 寫:
jv8803 寫:

係呀
為埋8/日 :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

七人車都咁平 ? 我個度要 $350/month :045: :045: :045: :045:
圖檔

圖檔
takjac
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-10-03, 22:55

文章發表人 初哥 發表於 2008-09-27, 18:32

takjac 寫:
初哥 寫:
jv8803 寫:

係呀

七人車都咁平 ? 我個度要 $350/month :045: :045: :045: :045:

cheap地方cheap price :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:
圖檔
初哥
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2008-09-27, 19:06

初哥 寫:
takjac 寫:
初哥 寫:
jv8803 寫:

係呀

cheap地方cheap price :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

$8日 :a005:
我幾年前都成$3xx一個月 :a002:
jv8803
  頭像

文章發表人 stallone 發表於 2008-09-27, 22:58

一個月1次 :ebsmile: :ebsmile:
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 wagonr96 發表於 2008-09-27, 23:00

jv8803 寫:
初哥 寫:
takjac 寫:
初哥 寫:
jv8803 寫:

係呀

$8日 :a005:
我幾年前都成$3xx一個月 :a002:

請菲傭 :love_china: :love_china: :love_china:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 stallone 發表於 2008-09-27, 23:01

早排幫襯過呢間, 唔錯 :share:

圖檔

http://www.keepre.com.hk/default.html
閒時莫談人過短,
自短何曾說與人。
是非滿目紛紛事 ,
問我如何總不知 。

各花入各各聲入各
stallone
  頭像

2004-12-08, 18:54

文章發表人 火星人 發表於 2008-09-27, 23:29

有2個未洗過車 :shocking: :shocking: :shocking: :shocking:
圖檔圖檔 圖檔圖檔
對 自 己 好 請 戒 煙 啦
火星人
  頭像

2004-12-03, 22:12

文章發表人 takjac 發表於 2008-09-27, 23:35

小超人 寫:有2個未洗過車 :shocking: :shocking: :shocking: :shocking:

出冬姑未 :048: :048: :048: :048:
圖檔

圖檔
takjac
  頭像

2005-10-03, 22:55

下一頁

回到 Lung Post 回收站