誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

搵到好野!!經典的FARCRY 入手

齊齊攪Game~ 唔洗驚驚~

搵到好野!!經典的FARCRY 入手

文章發表人 小雲天 發表於 2008-10-06, 16:38

圖檔 上圖為本人所影

今天遊街時竟然給我發現一隻絕跡市場的FARCRY二手遊戲,雖然它只是一隻04年推出的遠舊產物,但在08年尾的今天我都想買來一試,評測報告會火速送上。
小雲天
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-01-19, 20:25

Re: 搵到好野!!經典的FARCRY 入手

文章發表人 射擊人 發表於 2008-10-06, 16:40

:shocking: :shocking: :shocking: :shocking:

呢劑杰....
射擊人
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 小雲天 發表於 2008-10-06, 16:46

射擊人 寫::shocking: :shocking: :shocking: :shocking:

呢劑杰....

咩意思?????????? :notinterest:
小雲天
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-01-19, 20:25

文章發表人 射擊人 發表於 2008-10-06, 16:54

小雲天 寫:
射擊人 寫::shocking: :shocking: :shocking: :shocking:

呢劑杰....

咩意思?????????? :notinterest:

廢Game一隻... :ghost:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Mr Shooter J 發表於 2008-10-06, 19:45

D control 麻麻,當年我都奶左 :a003: :a003:
行行企企,食飯幾味!! ^0^

圖檔

Hi,我係 .sc. 呀! 有時間黎坐下: http://www.pbase.com/mrshooter_killerj
Mr Shooter J
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-13, 17:15

文章發表人 Playstation7 發表於 2008-10-06, 23:05

用獸性殺人好爽 ... 我在玩具反狗城開倉 100元3隻時買入. :inlove2: :inlove2:
Playstation7
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2007-06-04, 01:05

文章發表人 Martin LO 發表於 2008-10-08, 00:56

好野, 終於有人可以陪我玩online :a011:
Martin LO
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2008-08-14, 00:56

文章發表人 Mr Shooter J 發表於 2008-10-08, 13:21

Martin LO 寫:好野, 終於有人可以陪我玩online :a011:

可能得你地2個玩 :048: :048:
行行企企,食飯幾味!! ^0^

圖檔

Hi,我係 .sc. 呀! 有時間黎坐下: http://www.pbase.com/mrshooter_killerj
Mr Shooter J
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-08-13, 17:15

回到 Game Game Fun 區