誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 2 位訪客

魔法天書.......小評 (無內容)

dvd 碟評, CD 碟評, 推介最終歸宿

魔法天書.......小評 (無內容)

文章發表人 lkljason 發表於 2009-04-11, 14:20

同期睇左兩套關於魔法既電影,包括魔法童話夜同呢套魔法天書,可能前者太過唔掂既關係 (我睇左 1/3 已經頂唔順訓著左,可能中置尾段好正,但sorry~我無打算會睇埋佢),所以一比較就覺得呢套魔法天書好正。因為戲院未上畫,所以唔想講內容住,卡士都唔錯架,有我地香港人熟悉既mummy男主角班頓費沙 (呢套肯定比mummy 3順眼) 同影后海倫美蘭,仲有生化危機2既阿Jill o係呢套戲做男主角個老婆,唔怪之得一路睇覺得熟口熟面啦。我就覺得幾好睇勒,包括個囡都係咁話,值得捧場!
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-10-12, 10:47

Re: 魔法天書.......小評 (無內容)

文章發表人 motobee 發表於 2009-04-11, 14:30

:love_china: :love_china: :love_china:
motobee
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-26, 13:00

文章發表人 peterso 發表於 2009-04-11, 14:36

:question2: :question2: :question2: :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 jv8803 發表於 2009-04-11, 14:51

:sorry: :sorry: :sorry:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 jk8770 發表於 2009-04-11, 15:10

:sorry: :sorry: :sorry:
My System:
AV Amp: Denon AVP + POA, Subwoofer: JL Audio f113 x 2
Projector: JVC DLA-X9, Screen: Stewart 110"
Blu-Ray Player: Denon DBT-3313UD, Multimedia Player: Kaiboer K8
Television: 65" Panasonic P65VT20H, STB: MagicTV MTV5000D
Speakers Front: Monitor Audio PL200, Center: Monitor Audio PLC150, Surround: Monitor Audio GSFX x 4
Game Console: PS3 80G, XBox 360
jk8770
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-01-15, 13:57

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-04-11, 15:11

:a012: :a012: :a012:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-04-11, 15:12

lkljason 寫: 同期睇左兩套關於魔法既電影,包括魔法童話夜同呢套魔法天書,可能前者太過唔掂既關係 (我睇左 1/3 已經頂唔順訓著左,可能中置尾段好正,但sorry~我無打算會睇埋佢),所以一比較就覺得呢套魔法天書好正。因為戲院未上畫,所以唔想講內容住,卡士都唔錯架,有我地香港人熟悉既mummy男主角班頓費沙 (呢套肯定比mummy 3順眼) 同影后海倫美蘭,仲有生化危機2既阿Jill o係呢套戲做男主角個老婆,唔怪之得一路睇覺得熟口熟面啦。我就覺得幾好睇勒,包括個囡都係咁話,值得捧場!

我囡都話好睇。。。。 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 lkljason 發表於 2009-04-11, 15:14

bobby chu 寫:
lkljason 寫: 同期睇左兩套關於魔法既電影,包括魔法童話夜同呢套魔法天書,可能前者太過唔掂既關係 (我睇左 1/3 已經頂唔順訓著左,可能中置尾段好正,但sorry~我無打算會睇埋佢),所以一比較就覺得呢套魔法天書好正。因為戲院未上畫,所以唔想講內容住,卡士都唔錯架,有我地香港人熟悉既mummy男主角班頓費沙 (呢套肯定比mummy 3順眼) 同影后海倫美蘭,仲有生化危機2既阿Jill o係呢套戲做男主角個老婆,唔怪之得一路睇覺得熟口熟面啦。我就覺得幾好睇勒,包括個囡都係咁話,值得捧場!

我囡都話好睇。。。。 :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:

即係大人細路都岩睇 :048:
我係lkljason
呢個係我既私人Blog
得閒就入o黎Hair o下啦
http://hk.myblog.yahoo.com/ansonleung29/
lkljason
  頭像

2005-10-12, 10:47

文章發表人 karencho 發表於 2009-04-11, 17:44

:love_china: :love_china: :love_china:
karencho
Fun區皇室 - PinkG首腦

2008-11-23, 00:25

文章發表人 老陳 發表於 2009-04-11, 20:47

老陳
  頭像

2005-08-30, 20:26

文章發表人 tsw01 發表於 2009-04-11, 23:01

魔法童話夜真係milked到無朋友。 :a003:
tsw01
  頭像

2004-11-26, 19:38

文章發表人 jacky820 發表於 2009-04-11, 23:26

B左未睇 :a005:
圖檔
jacky820
  頭像

2005-12-18, 00:19

文章發表人 avfunfun 發表於 2009-04-12, 10:39

尋晚想睇...典知一開機老細就問睇幾耐架, 原來成2點幾...結果訓覺今日至再睇
avfunfun
Fun區皇室 - 出野大魔王
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-12-13, 12:14

文章發表人 jackyho286 發表於 2009-05-24, 00:47

:bigeye: :bigeye: :bigeye:
jackyho286

2009-03-23, 13:22

回到 CD/DVD 評 Fun 站