誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

好嘅一餐,唔好嘅又一餐

講飲講食, 唔知Budget~

好嘅一餐,唔好嘅又一餐

文章發表人 Yan's Family 發表於 2009-04-16, 21:48

鬼馬油炸鬼配蒜蓉黑椒汁
味噌牛肉雜菜鍋
罐頭湯

自煮價,25蚊 :inlove2:

我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-06-23, 09:13

Re: 好嘅一餐,唔好嘅又一餐

文章發表人 euror 發表於 2009-04-16, 22:03

個鍋實好好味 :038:

上個wk都 :eat::share:
附加檔案
.jpg
.jpg (55.03 KiB) 被瀏覽 7092 次
最後由 euror 於 2009-04-16, 22:19 編輯, 總共編輯了 1 次
.:R
euror
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-31, 19:03

文章發表人 jv8803 發表於 2009-04-16, 22:16

euror 寫: 個湯實好好味 :038:

邊度黎 :question2:
jv8803
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-12-26, 01:39

文章發表人 euror 發表於 2009-04-16, 23:22

jv8803 寫:
euror 寫: 個鍋實好好味 :038:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13433
唔o岩你 :044:
euror
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2009-04-17, 00:59

euror 寫:
jv8803 寫:

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=13433
唔o岩你 :044:

上個wk我都去過呢間喎 :question2: ,跟住仲去左綠林食糖水 :001:
jv8803
  頭像

文章發表人 Yan's Family 發表於 2009-04-17, 07:01

個味噌醬味道唔錯,但係 :maskman: 話唔鐘意食一大煲嘅野,但係佢又鐘意食火鍋bor,真係 :coldiff:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
  頭像

文章發表人 euror 發表於 2009-04-17, 10:05

Yan's Family 寫:

個味噌醬味道唔錯,但係 :maskman: 話唔鐘意食一大煲嘅野,但係佢又鐘意食火鍋bor,真係 :coldiff:

:maskman: :048:
老三 :struggle: 肥強 :question2:
euror
  頭像

文章發表人 Yan's Family 發表於 2009-04-17, 10:28

euror 寫:

搵日同埋你、富、硬、白汁、過路人、經紀再去la :smiling:
  頭像

文章發表人 euror 發表於 2009-04-17, 11:57

euror 寫:

搵日同埋你、富、硬、白汁、過路人、經紀再去la :smiling:

好呀 :038: :038: :038:
euror
  頭像

文章發表人 jv8803 發表於 2009-04-17, 12:53

euror 寫:
euror 寫:

好呀 :038: :038: :038:

:eat: :eat: :eat:
jv8803
  頭像

文章發表人 Yan's Family 發表於 2009-04-24, 22:07

焗豬扒飯,自煮價15蚊 :inlove2:

CIMG1050 cut.JPG
CIMG1050 cut.JPG (432.88 KiB) 被瀏覽 6865 次
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2009-04-24, 22:35

use mozarella cheese? :048:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96
  頭像

2005-11-17, 19:57

文章發表人 trytrysin 發表於 2009-04-24, 22:47

Yan's Family 寫: 焗豬扒飯,自煮價15蚊 :inlove2:

CIMG1050 cut.JPG

:038: :038: :038:
my favourite!
原來, 我始終係一個柒人...
trytrysin
  頭像

2009-02-04, 09:53

文章發表人 Yan's Family 發表於 2009-04-24, 22:58

wagonr96 寫: use mozarella cheese? :048:

cheddar :inlove2:
  頭像

文章發表人 wagonr96 發表於 2009-04-24, 23:00

wagonr96 寫: use mozarella cheese? :048:

cheddar :inlove2:

車打其實仲香濃 :048:
發咩神經啊你? :patpat1:
:eat: 燒鵝脾la pokguy
返番去二十世紀啦懵卵 :biglaugh2:
你on9 la :010: :010: :010:
種瓜得瓜, 種豆得豆 :010:
:003: 一日不抽水 一日不吃飯 :003:
圖檔圖檔圖檔
wagonr96