誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 6 位訪客

台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

有水飯比過你慢慢食~!!

Re: 台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

文章發表人 大家樂王子 發表於 2009-06-30, 23:40

:sorry: :sorry: :sorry:
圖檔 圖檔 圖檔 圖檔
大家樂王子
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-11-22, 14:17

Re: 台灣色影片: 超淫港女做愛自拍說:大力點..快點..我想你射啊 (hk girl fvck and high)

文章發表人 kimura 發表於 2009-06-30, 23:56

史提芬周 寫: 文字節錄

女:仆街,你知唔知你果度損左唔可以性行為嫁..
男:...
女:搞埋先,我想你射呀
男:甩皮呀,唔係損左
女:哦,冇野喇,甩皮冇野喇..冇血呀,快d啦,我想你射..

你係就一字不漏文字紀錄啦 :love_china: :love_china: :love_china:
圖檔圖檔

圖檔
kimura
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-10-03, 21:52

文章發表人 bobby chu 發表於 2009-06-30, 23:56

kimura 寫:

你係就一字不漏文字紀錄啦 :love_china: :love_china: :love_china:

:pp_yes: :pp_yes: :pp_yes:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 chardchard 發表於 2009-07-01, 00:00

:sorry: :sorry: :sorry:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 史提芬周 發表於 2009-07-01, 00:01

bobby chu 寫:
kimura 寫:

:pp_yes: :pp_yes: :pp_yes:

女:鴉,嗚,鴉,鴉,鴉,唔好,鴉,鴉,嗚,鴉,死喇,鴉,嗚,鴉,鴉,鴉
男:嗚,嗚,嗚
女:鴉,嗚,鴉,鴉,鴉,唔好,鴉,鴉,嗚,鴉,死喇,鴉,嗚,鴉,鴉,鴉

女:禮成

:041:
圖檔
史提芬周

2009-04-25, 15:47

文章發表人 Sassoon Fox 發表於 2009-07-01, 00:09

Dear Admin
Please kill this post .....Pleaseeeeeeeeeeeee :sorry: :sorry: :sorry:

no eye see :maskman:
最低工資立法使低下階層生活苦上加苦
最低工資立法使中小企業面臨倒閉。
Sassoon Fox
  頭像

2004-11-23, 22:29

文章發表人 SKA 發表於 2009-07-01, 00:13

:sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 NewMan 發表於 2009-07-01, 00:53

xxxxxxxxxxxxxxxxx
NewMan
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2008-03-17, 22:14

文章發表人 SKA 發表於 2009-07-01, 00:54

Delete please :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

文章發表人 heihei 發表於 2009-07-01, 00:56

PM :sorry:
又要從新離過啦,我會努力
heihei
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2007-04-17, 01:10

文章發表人 SKA 發表於 2009-07-01, 00:58

heihei 寫: PM :sorry:

上面咪有...要快...會delete :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
SKA
  頭像

文章發表人 FUJI 發表於 2009-07-01, 01:01

SKA 寫:
heihei 寫: PM :sorry:

上面咪有...要快...會delete :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm: :alarmalarm:

:a004: :a004: :a004: :a004: 己加到我的至愛 :inlove2: :inlove2: :inlove2:
FUJI
Fun區守護神 - 變淫大金剛

2007-01-26, 15:23

文章發表人 photoguy 發表於 2009-07-01, 01:04

由roll 到 cut 16:45. 一shot過... :great:
but d pose 麻麻
睇到有warm up.... 但一分鐘到... not professional.....
女主角叫左數次大力d, 明顯未satisfy
臨尾一下女角大力d, 男主角就cut 機... 無乜默楔
臨尾看到女角close up, 還未面紅.... 男角交行貨la

女: 8.5分, 入戲, 還努力地令角更加投入
男: 5分, 未盡全力, 明顯比女角比下去
最後由 photoguy 於 2009-07-01, 01:05 編輯, 總共編輯了 1 次
photoguy
Fun區 - 揸Fit人

2007-07-23, 00:52

文章發表人 FUJI 發表於 2009-07-01, 01:05

photoguy 寫: 由roll 到 cut 16:45. 一shot過... :great:
but d pose 麻麻
睇到有前warm up.... 但一分鐘到... not professional.....
女主角叫左數次大力d, 明顯未satisfy
臨尾一下女角大力d, 男主角就cut 機... 無乜默楔
臨尾看到女角close up, 還未面紅.... 男角交行貨la

女: 8.5分, 入戲, 還努力地令角更加投入
男: 5分, 未盡全力, 明顯比女角比下去

咁認真睇 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
FUJI

2007-01-26, 15:23

文章發表人 photoguy 發表於 2009-07-01, 01:06

JK... :048: :048: :048:
photoguy

2007-07-23, 00:52

上一頁下一頁

回到 Fun區 水飯房