誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: Majestic-12 [Bot] 和 23 位訪客

典樣減肚腩

歡迎各位影音 fans 齊齊吹水

Re: 典樣減肚腩

文章發表人 MartinTong 發表於 2009-11-09, 11:19

bono 寫: 飲多d涼茶 :love_china: :love_china: :love_china:

What 涼茶
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2009-11-09, 11:19

Rookie 寫:
沙沙麥卡 寫:
Rookie 寫:
007 寫:
沙沙麥卡 寫: 我無飯開都有肚腩 :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall: :eusa_wall:

生蠱漲 :question2: :question2: :question2:

生分身 :gagag: :gagag: :gagag:

:051: :051: :051: :051:

幾時再行山呀? :a008: :a008: :a008: :a008:

Coming Sunday. We will release post today. :ebsmile: :ebsmile: :ebsmile:

:038: :sorry: :sorry: :sorry:
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2007-08-14, 14:57

文章發表人 DonDon 發表於 2009-11-09, 11:20

MartinTong 寫:
bono 寫: 飲多d涼茶 :love_china: :love_china: :love_china:

What 涼茶

涼茶偉 :confused:
圖檔
DonDon
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長

2006-01-26, 14:19

文章發表人 MartinTong 發表於 2009-11-09, 11:21

DonDon 寫:

What 涼茶

:confused: :confused: :confused:
咪當買個教訓law, 一 d 都吾貴 : 錄自撲克王
:soThanks: :soThanks: :soThanks: :Thanks: :Thanks: :Thanks: :happy: :happy: :happy:

大富豪 寫:
私家飛机展有冇 invitation?
蘇富比拍賣有冇專人跟住?
去馬交一次有冇4-5億 credit?
上次求投資者有冇 invitation?
去 Hermes 有冇 kelly bag 現貨任要?
有冇連相都未睇就去訂部千二萬賓利?
有冇買幽靈之子打孖買(用 cash 紅黑各一)?
有冇去意大利四五十萬訂金線西装?
有冇去意大利十萬訂對鞋..一次訂幾對?
有冇用百幾萬買副敏魚膠食?
有冇用十幾萬買條大黃花煎?'

如果一樣都冇就做富豪做到好失敗

PS 以上全部真人真事..
MartinTong
  頭像

2004-11-23, 21:36

文章發表人 沙沙麥卡 發表於 2009-11-09, 11:22

DonDon 寫:

What 涼茶

:confused: :confused: :confused:

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
simonsun 寫: [正經]我唔9知呢度d仆街會4圍唱我d野
但我已經好慘, 你地仲唱
而家玩出火如果俾我屋企睇報紙知左我post大家d恩怨
我就好0煩
我以後唔0上黎啦
i mean what i say你地開心啦
人地有問題 人地煩, 你地唔幫不特止仲靠害
沙沙麥卡
  頭像

2007-08-14, 14:57

文章發表人 arho 發表於 2009-11-09, 11:42

What 涼茶

咩涼茶都得, 但係要上山自己採, 一定減到 :a012: :a012:
arho
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2008-04-12, 14:55

文章發表人 力奇 發表於 2009-11-09, 11:51

1。控制食量,唔好見到好食就無節制地狂食,七成飽已經好頂寵
2。選擇食物/飲料成份,肥膩多糖多脂肪少食為妙
3。多運動,我上個月開始每晚做situp,由二十下做起,每星期加十下,依家我已經加到每晚一百下situp,大肚腩已經變返有六塊腹肌初形 :004:
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 lhk 發表於 2009-11-09, 11:56

力奇 寫: 1。控制食量,唔好見到好食就無節制地狂食,七成飽已經好頂寵
3。多運動,我上個月開始每晚做situp,由二十下做起,每星期加十下,依家我已經加到每晚一百下situp,大肚腩已經變返有六塊腹肌初形 :004:

咁快得唔得呀? :question2: :question2: :question2:
lhk
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2008-01-16, 01:36

文章發表人 力奇 發表於 2009-11-09, 12:03

lhk 寫:
力奇 寫: 1。控制食量,唔好見到好食就無節制地狂食,七成飽已經好頂寵

咁快得唔得呀? :question2: :question2: :question2:

最痛苦係頭果個星期每晚二十下,真係想死,後尾再加上去已經係easy job
力奇
  頭像

2005-10-21, 23:55

文章發表人 DonDon 發表於 2009-11-09, 12:04

力奇 寫:
lhk 寫:

最痛苦係頭果個星期每晚二十下,真係想死,後尾再加上去已經係easy job

:sorry: :sorry: :sorry:
圖檔
DonDon

2006-01-26, 14:19

文章發表人 fr888 發表於 2009-11-09, 13:03

:lightbulb:

:051: :051: :051:
圖檔圖檔圖檔
fr888
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 fr888 發表於 2009-11-09, 13:04

DonDon 寫:
力奇 寫:
lhk 寫:

圖檔圖檔圖檔
fr888
  頭像

2005-01-26, 23:12

文章發表人 Snoopy 發表於 2009-11-09, 14:34

sit up 唔知係咪個個都有效, 但有 d 人真係有用, 我有個朋友, 只係晚晚做 sit up, 其他乜都冇變, 冇節食, 就慢慢咁瘦左好多, 成個身都 slim 晒. 不過佢後尾懶, 停左, 又打回原形 :confused: !
適應唔到, 又著唔到草, 不知點算好! :ohnono: :ohnono: :ohnono:
Snoopy
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 tam.com 發表於 2009-11-09, 14:36

fr888 寫:
DonDon 寫:
力奇 寫:
lhk 寫:

tam.com
  頭像

2005-02-16, 11:50

文章發表人 tsw01 發表於 2009-11-09, 14:39

Snoopy 寫: sit up 唔知係咪個個都有效, 但有 d 人真係有用, 我有個朋友, 只係晚晚做 sit up, 其他乜都冇變, 冇節食, 就慢慢咁瘦左好多, 成個身都 slim 晒. 不過佢後尾懶, 停左, 又打回原形 :confused: !

keep fit減肥係永無止境,直到百年歸老。 :042:
tsw01
  頭像

2004-11-26, 19:38

上一頁下一頁

回到 影音 fun 區