誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 20 位訪客

三菱HC3000演示會(P.6感想篇 & P.8 實況篇多啲相)

昔日活動精華

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:24

拾污化(遲入場,冇聽書,唔知係乜! x 3 :selfpun: :selfpun: :selfpun: )
附加檔案
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-11-18, 13:42

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:24

surround (遲入場,冇聽書,唔知係乜! x 4 :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: )
附加檔案
圖檔
唔係間唔中有人咁抵得諗出o黎柒o下, 100Fun鞭有咁鳩仙? :048:
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:26

後中置(遲入場,冇聽書,唔知係乜! x 5 :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: :selfpun: ).................................
兼且唔夠工作人員手快,想影o既時候已經俾人抬走o左! :045:
附加檔案
.jpg
.jpg (18.77 KiB) 被瀏覽 6417 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 1993 發表於 2005-11-27, 21:28

:modlaugh: :modlaugh: :modlaugh:
  頭像

2005-03-30, 17:49

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:28

會場外o既display demo. :modlaugh:
附加檔案
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:29

入場禮品. :a010:
附加檔案
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:30

呢個咁精美o既入場贈品,原來係鬧鐘連溫度顯示器 :001:

chow chow,
係咪好 :eusa_wall: ?
附加檔案
最後由 cheuk yu爸爸 於 2005-11-27, 21:40 編輯, 總共編輯了 1 次
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2005-11-27, 21:33

cheuk yu爸爸 寫:
Raymond Wan 寫:Looking forward to your photos.

:sorry: :sorry: :sorry:

我真係好求其o架!勾又貼一餐,爆又貼一餐! :ebsmile:

Never mind. We are not professional.

All thing taken with heart will do.

:004: :004: :004:

Anyway, good sharing of photos to AV100Fun. Any comments on the picture quality from HC3000 from the show ?

:clap2hands :clap2hands :eusa_clap: :eusa_clap: :sorry: :sorry:
Have 100% Fun on Sharing AV & HiFi Subjects and Knowledge
圖檔
My Subconscious M&K Combos
圖檔圖檔圖檔圖檔
Welcome to My AV World: Home Theatre
Raymond Wan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-22, 21:08

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 21:42

最後要多謝各位兄弟肯o徒寶貴o既heart post時間,o黎睇小弟d垃圾相! :sorry: :sorry:
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 是旦 發表於 2005-11-27, 21:52

cheuk yu爸爸 寫:最後要多謝各位兄弟肯o徒寶貴o既heart post時間,o黎睇小弟d垃圾相! :sorry: :sorry:

無相肝~~~ 又唔係一邊看舖一邊睇 :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:
是旦
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令

2004-11-24, 17:04

文章發表人 peterso 發表於 2005-11-27, 22:07

我去呃嘢食 :eat: :eat: 同禮物 :004: :004: :004: :004: :a004: :a004: :a004: :048: :048: :048: :048:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 SKA 發表於 2005-11-27, 22:23

是旦 寫:
cheuk yu爸爸 寫:最後要多謝各位兄弟肯o徒寶貴o既heart post時間,o黎睇小弟d垃圾相! :sorry: :sorry:

無相肝~~~ 又唔係一邊看舖一邊睇 :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

:clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands :clap2hands
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 SKA 發表於 2005-11-27, 22:24

peterso 寫:我去呃嘢食 :eat: :eat: 同禮物 :004: :004: :004: :004: :a004: :a004: :a004: :048: :048: :048: :048:

我都食唔少 :eat:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 cheuk yu爸爸 發表於 2005-11-27, 22:47

[quote="SKA"][quote="peterso"]我去呃
圖檔
cheuk yu爸爸
  頭像

文章發表人 Sandwich 發表於 2005-11-27, 23:17

:clap2hands :clap2hands :clap2hands
我唔O係方中信!May the ball ball be with you!

圖檔圖檔
Sandwich
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-01, 17:47

上一頁下一頁

回到 過往活動 fun 區