誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 17 位訪客

火窩架生 (Claudio Colucci with Ologe - 第48頁)

歡迎各位影音 fans post 自己曾經擁有、現在使用緊或夢想組合 (由單件器材至整套組合), 可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正. 未必要相, 齋講都得

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-11-27, 23:13

精英大師 寫:how's the JVC compare with M20? :share:

Nice photo shooting skills :a012:

無得比一個斯文淡定,一個粗豪賓放 :004:

用傻仔機再掉落去D auto汁相software炸 :selfpun:
Go4WAR
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2004-11-23, 00:29

文章發表人 kyu888 發表於 2005-11-27, 23:26

Go4WAR兄,

己時run-in好啊? 想聽下表現係點! :modlaugh:
kyu888
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

2005-06-27, 17:00

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-11-28, 00:28

kyu888 寫:Go4WAR兄,

己時run-in好啊? 想聽下表現係點! :modlaugh:

唔駛點run-in,對野係舊既 :ebsmile:
最特別係銅聲 :a008:
星期二去你度走轉,再去我度坐坐?
Go4WAR
  頭像

文章發表人 kyu888 發表於 2005-11-28, 00:43

Go4WAR 寫:

星期二好! 放工後先來我度再去你度, 正啊! :001:
kyu888
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 是旦 發表於 2005-11-30, 11:13

kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

好一對書架王, :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001:
多謝大哥用D靚聲泥衡炸我對耳
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 kyu888 發表於 2005-11-30, 12:29

是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

好一對書架王, :001: :001: :001: :001: :001: :001: :001:
:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry: :sorry:

是旦兄,

有時間去我度比D"差"聲你試下好唔好?
kyu888
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混
  頭像

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-11-30, 13:05

kyu888 寫:
是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

是旦兄,

"差"聲 !?? :what:
better than mine!
Go4WAR
  頭像

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-11-30, 13:19

是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

我多謝你比面就真 :048:
唔盬我D野cheap :049:
Go4WAR
  頭像

文章發表人 是旦 發表於 2005-11-30, 13:23

Go4WAR 寫:
kyu888 寫:
是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

是旦兄,

"差"聲 :a005: :a005: :a005: :a005:
去我度啦.............. :what: :what: 都係唔使啦, 相信你睇見呢D字都覺得差 :maskman: :maskman: :maskman: :maskman: :maskman:
NAD S100+S200 :unhappy: :unhappy: :unhappy:
是旦

2004-11-24, 17:04

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-11-30, 13:25

是旦 寫:
Go4WAR 寫:
kyu888 寫:
是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

是旦兄,

"差"聲 :a005: :a005: :a005: :a005:
去我度啦.............. :what: :what: 都係唔使啦, 相信你睇見呢D字都覺得差 :maskman: :maskman: :maskman: :maskman: :maskman:
NAD S100+S200 :unhappy: :unhappy: :unhappy:

NAD S100+S200 is not bad :great:
so you can imagine how :devil: in kyu888's home :a009:
Go4WAR
  頭像

文章發表人 Melvin Woo 發表於 2005-12-03, 10:16

是旦 寫:
Go4WAR 寫:
kyu888 寫:
是旦 寫:
kyu888 寫:
Go4WAR 寫:

是旦兄,

附加檔案
以上圖文....全部都係抄嘅....
Melvin Woo
  頭像

2005-05-08, 07:35

文章發表人 hunger-flea 發表於 2005-12-04, 21:20

good good good

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
hunger-flea
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-12-02, 10:59

文章發表人 精英大師 發表於 2005-12-07, 23:53

4war hing

thank you for finding this cd :give:
附加檔案
pic. at an exhibition.jpg
pic. at an exhibition.jpg (212.27 KiB) 被瀏覽 8386 次
精英大師
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-01-10, 12:52

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-12-08, 01:10

精英大師 寫:4war hing

thank you for finding this cd :give:

正唔正 :a009:

果間shop僅魚果幾隻都比我掃哂 :ebsmile:
Go4WAR
  頭像

文章發表人 Go4WAR 發表於 2005-12-09, 17:57

another... :a009:
附加檔案
CSE H-63CL.jpg
CSE H-63CL.jpg (23.13 KiB) 被瀏覽 8365 次
Go4WAR
  頭像

上一頁下一頁

回到 影音組合-私房菜