誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 12 位訪客

就讓一切隨風

收集各Fun區吹水Post, 冇眼屎干淨盲!

就讓一切隨風

文章發表人 007 發表於 2010-08-28, 22:49

我今朝主動search 咗個女同事個fb account,主動去add 佢,叫邀請佢做個朋友 :coldsweat2:
追返d post有好多巴打叫我唔好add facebook 同講話做個朋友,我已經做齊兩樣 :042:

另外重有,我除咗矮過佢,我仲係大佢好多 :a003:
客觀來講,我其實係咪已經失敗咗呢? :dont_un:

為o左方便大家追post, recap 返同系列之前d posts:

溝女求教
viewtopic.php?f=7&t=183886

食飯結果
viewtopic.php?f=7&t=184006

搭訕已經成功
viewtopic.php?f=7&t=184034

最後由 007 於 2010-10-03, 23:25 編輯, 總共編輯了 15 次
圖檔
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2008-12-06, 11:50

Re: 我係咪其實已經失敗左一半?

文章發表人 chardchard 發表於 2010-08-28, 22:51

要信自己 :mk_addoil:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 concyclic 發表於 2010-08-28, 22:57

chardchard 寫: 要信自己 :mk_addoil:

:guitar: :guitar: :guitar:
圖檔圖檔
圖檔
:010: 樹多必有枯枝 人多必有白痴 :010:
concyclic
  頭像

2008-01-20, 19:37

文章發表人 kwswsk 發表於 2010-08-28, 22:58

007 寫: 我今朝主動search 咗個女同事個fb account,主動去add 佢,叫邀請佢做個朋友 :coldsweat2:
追返d post有好多巴打叫我唔好add facebook 同講話做個朋友,我已經做齊兩樣 :042:

你幾大, 佢幾大? :a013:
kwswsk

2006-10-03, 16:24

文章發表人 aw11onfire 發表於 2010-08-28, 23:01

007 寫: 我今朝主動search 咗個女同事個fb account,主動去add 佢,叫邀請佢做個朋友 :coldsweat2:

fb 我就唔評論la ... :notinterest:
但你大佢好多...
就要睇佢幾大.... :question2:
如只係20到....
你又過左30..
分分鐘有好大代溝... :a003:
DLCF
aw11onfire
  頭像

2008-02-25, 12:39

文章發表人 發表於 2010-08-28, 23:07

家陣D後生用FB溝通,而且用FB可以收集到好多有用的情報
ADD啦!!

至於年紀,女大男細就有問題即
家陣D囡囡鍾意年紀大少少的,貪成熟穩重事業有成(即現貨即賣)
反而仲有優勢
(如果你只係一個三四十勾的電車男,咁就實死)
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 peterso 發表於 2010-08-28, 23:08

我除咗矮過佢 :a005: :a005: :a005: :a005: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 michael23 發表於 2010-08-28, 23:08

矮少少唔驚既~著對高踭D鞋OK
michael23
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2005-11-04, 22:27

文章發表人 Yan's Family 發表於 2010-08-28, 23:08

小朋友,你有幾大呀 :coldsweat2: 唔通位同事係童工咩 :confused:

男人年紀就算大女人十年八載都唔係什麼一回事

我反而覺得你步伐急左d :question1:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 infiniteloop 發表於 2010-08-28, 23:11

怕衰唔好追女仔

慢慢來 :kissyou: :kissyou: :kissyou:
work hard play hard
infiniteloop

2009-02-12, 11:27

文章發表人 michael23 發表於 2010-08-28, 23:12

Yan's Family 寫: 小朋友,你有幾大呀 :coldsweat2: 唔通位同事係童工咩 :confused:

小學生 :a005: :048:
michael23
  頭像

2005-11-04, 22:27

文章發表人 cmanlui 發表於 2010-08-28, 23:12

做咩咁急自己去ADD FB...
ADD FB..係叫你問人拎...唔係自己 ADD...
不過算啦....都ADD 左...
矮同大呢D~好個人~年紀我覺得問題不大~溝通到就OK~
加油~ :love_china: :love_china: :love_china:
當一份至真的感情結束了,人就變了,變得無所謂了,
變得世俗了,變得圓滑了,變得不再相信什麼狗屁愛情了 :osigh:
cmanlui
  頭像

2008-05-12, 21:43

文章發表人 aw11onfire 發表於 2010-08-28, 23:12

Yan's Family 寫: 小朋友,你有幾大呀 :coldsweat2: 唔通位同事係童工:confused:

幼齒 :038: :038: :038:
DLCF
aw11onfire
  頭像

2008-02-25, 12:39

文章發表人 peterso 發表於 2010-08-28, 23:13

michael23 寫:
Yan's Family 寫: 小朋友,你有幾大呀 :coldsweat2: 唔通位同事係童工咩 :confused:

見習生 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 cmanlui 發表於 2010-08-28, 23:14

peterso 寫:
michael23 寫:

見習生 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

呢D 先易食 :041:
當一份至真的感情結束了,人就變了,變得無所謂了,
變得世俗了,變得圓滑了,變得不再相信什麼狗屁愛情了 :osigh:
cmanlui
  頭像

2008-05-12, 21:43

下一頁

回到 Lung Post 回收站