誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 19 位訪客

溫泉完,再食

講飲講食, 唔知Budget~

Re: 溫泉完,再食

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2011-12-09, 13:26

kimura 寫:
固體蛇 寫:
Romrom-100Fun 寫:
固體蛇 寫:
初哥 寫:
peterso 寫:
luckybeanbean 寫:
Wharf 寫: :eat:

Sent via Extra7圖檔

why do you need to eat this in Japan :coldsweat2:

以後老 hi 都 5 0 97 跟團.............呢d 九大鬼 真係同食 C 冇乜分別 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

X 2
仲以為華夫去左大陸玩 :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

依家大陸都唔會o甘o既膳食, 應該係北韓 :coldsweat2:

:biglaugh2: :biglaugh2: :biglaugh2:

唔係講笑, 早排有個親戚去完北韓玩(其實我覺得係比人玩),
post o的相出o黎, 食o既o野同呢o的差唔多 :coldsweat2: ,
嘩夫o甘 0 大件, 會唔會比人劏o左 :eat::what:

佢參加左果個叫"窮富翁大作戰"旅行篇 :gagag: :gagag: :gagag:

其實我好多年前去日本都比人HEART過。。。

貪平參團 #新【化】#旅遊。。。食得比呢D野更差!!!

8個人餐餐都食中華料理!重要8個人得五個菜!!!LLM真系 :flareup: 都黎!

所以以後去日本都唔參團!。。。呢家高大左、靚左、白左、人都有返自信。。。 :048: :048: :048:
圖檔
Romrom-100Fun
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2004-12-01, 18:43

文章發表人 9up 發表於 2011-12-09, 13:32

我同加一

Sent via Extra7
我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 9up 發表於 2011-12-09, 13:39

我同加一去北海道溫泉酒店
一泊二食加免費接送返都是6000 YAN
自助餐d 長腳蟹,大蝦 肥牛 :a004: :a004:
跟團真是食深

我哋有危險我哋會自己負責,條命係我哋自己㗎嘛、「救人係你哋嘅職責」
9up
  頭像

2011-11-18, 23:46

文章發表人 Snoopy 發表於 2011-12-09, 13:47

唔好笑我, 我好多年前第一次去日本都係跟團, 但食得好好好好好多! 生冷野我唔係咁好, 自己去就十餐有七餐食拉麵! :eat: :eat: :eat:

好期待睇下佢下一餐食乜! :a008: :a008: :a008: 我地平民百姓唔識搵佢呢 d 野食!
Snoopy
  頭像

2008-07-09, 04:06

文章發表人 chardchard 發表於 2011-12-09, 13:56

laputa 寫:
Wharf 寫: 比張迷茫D 嘅 :hello:

圖檔

:a008: :a008: :a008:

可唔可以開估呢舊/pat係咩黎 :a002:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2011-12-09, 13:59

9up 寫: 我同加一去北海道溫泉酒店
跟團真是食深

:confused: 賴過一次都怕黑!!! 連去歐美都唔敢報團!
圖檔
  頭像

文章發表人 黑熊100 發表於 2011-12-09, 14:10

固體蛇 寫:
chardchard 寫:
laputa 寫:

圖檔

薯蓉+3粒魚子? :question2:

蟹肉+薯蓉+3粒魚子? :question2:
黑熊100
  頭像

2007-05-09, 11:34

文章發表人 黑熊100 發表於 2011-12-09, 14:12

跟團真是食深

:confused: 賴過一次都怕黑!!! 連去歐美都唔敢報團!

歐洲團個d餐.......... 1x年前去簡直 :a002: :a002: :a002:
黑熊100
  頭像

2007-05-09, 11:34

文章發表人 chardchard 發表於 2011-12-09, 14:13

黑熊100 寫:
固體蛇 寫:
laputa 寫:

圖檔

用口吱出黎既龍蝦圓 :question2:
chardchard's album

人實在不能太窮, 否則很多事都會窒礙難行.

小時候華麗的宮廷,原來只是假象而已.
雖然宮中人來人往,但是宮廷是寂寞的, 也許大家都因為孤單寂寞,才會妒忌跟猜疑.
妳要體諒她們,要同情她們才是, 正如妳堅守妳的原則一樣,要多體諒這些人.

逄賭必勝

圖檔
chardchard
  頭像

2005-09-12, 21:15

文章發表人 peterso 發表於 2011-12-09, 15:03

飮完五支啤酒嘅湧出 :patpat2: :patpat2:

圖檔圖檔圖檔
圖檔圖檔圖檔
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 Romrom-100Fun 發表於 2011-12-09, 15:11

黑熊100 寫:
跟團真是食深

歐洲團個d餐.......... 1x年前去簡直 :a002: :a002: :a002:

食野都系亞洲D口味合口胃D。。。

連泰國野都好食過美國佬拏住只龍蝦就剩系識得白灼,有時后重要唔識得放尿!吹0漲!!!。。。 :question1:
圖檔
  頭像

文章發表人 laputa 發表於 2011-12-09, 15:11

黑熊100 寫:
固體蛇 寫:
laputa 寫:

圖檔

用口吱出黎既龍蝦圓 :question2:

個胃反初, :Vomit2: 吐出物 + 3 粒魚子

:coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:
人生有幾多個十年!

修合無人見
存心有天知
laputa
  頭像

2006-02-16, 16:35

文章發表人 akiraku 發表於 2011-12-09, 15:17

lhk 寫:
Wharf 寫: 你地班pokguy 強姦我個post :042:

我ED 窮hi 差嘅一餐,更差嘅又一餐

但我念起你地係D pokguy 係ED 吾係咁先進嘅地方,等巴士我就餓死算數 :042: :042:

唔係想笑9你,但係點解去旅行食埋D咁嘅嘢?仲衰過喺香港食茶餐廳,你係唔係平時食得好得滯,去旅行要體驗下民間疾苦? :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

講窮我贏你十九幾條街,我今次去日本D yen咁貴我都買咗好少嘢,但係食嘢我都唔會刻薄自己,盡量去試D未食過或者平時喺香港唔捨得食...... :a002: :a002: :a002:

:a012: :a012: :a012:

有冇 :eat: 金粒餐?
akiraku

2006-06-06, 09:41

文章發表人 Alzard 發表於 2011-12-09, 15:19

akiraku 寫:
lhk 寫:
Wharf 寫: 你地班pokguy 強姦我個post :042:

我ED 窮hi 差嘅一餐,更差嘅又一餐

但我念起你地係D pokguy 係ED 吾係咁先進嘅地方,等巴士我就餓死算數 :042: :042:

唔係想笑9你,但係點解去旅行食埋D咁嘅嘢?仲衰過喺香港食茶餐廳,你係唔係平時食得好得滯,去旅行要體驗下民間疾苦? :coldsweat2: :coldsweat2: :coldsweat2:

講窮我贏你十九幾條街,我今次去日本D yen咁貴我都買咗好少嘢,但係食嘢我都唔會刻薄自己,盡量去試D未食過或者平時喺香港唔捨得食...... :a002: :a002: :a002:

:a012: :a012: :a012:

有冇 :eat: 金粒餐?

:Vomit2: :Vomit2: :Vomit2:
Alzard

2007-07-28, 16:49

文章發表人 akiraku 發表於 2011-12-09, 15:22

其實安西係未以為自己 :eat: 緊懷石料理 :a013: :a013:
akiraku

2006-06-06, 09:41

上一頁下一頁

回到 味 Fun 天下