誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 10 位訪客

教協係唔係廢既?

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

教協係唔係廢既?

文章發表人 richdad 發表於 2012-09-05, 22:22

今次國教事件, 其實教協唔想企出黎攪反對, 只係度講下就算. 攪到班中學生要自己帶頭出黎攪絕食.

教協, 只係一堆偽善既人. 佢地好多都支持國教. 只係之前民情要求罷課激升, 教協先出黎話考慮罷課.

乜都只講唔做, 同白鴿一樣. 為搵食.
richdad
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2005-02-18, 09:36

Re: 教協係唔係廢既?

文章發表人 superpeter 發表於 2012-09-05, 22:23

:003:
superpeter
Fun區皇室 - PinkG首腦

2006-02-20, 18:59

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:25

richdad 寫: 今次國教事件, 其實教協唔想企出黎攪反對, 只係度講下就算. 攪到班中學生要自己帶頭出黎攪絕食.

教協, 只係一堆偽善既人. 佢地好多都支持國教. 只係之前民情要求罷課激升, 教協先出黎話考慮罷課.

絕對贊成,我係fb :announce: 左差不多的觀點,跟著就俾教協"代表" :050:
akiraku
Fun區皇室 - 出野大魔王

2006-06-06, 09:41

文章發表人 我唔係分身 發表於 2012-09-05, 22:28

akiraku 寫:
richdad 寫: 今次國教事件, 其實教協唔想企出黎攪反對, 只係度講下就算. 攪到班中學生要自己帶頭出黎攪絕食.

絕對贊成,我係fb :announce: 左差不多的觀點,跟著就俾教協"代表" :050:

有無入會?
圖檔
我唔係分身
  頭像

2008-07-06, 21:29

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:30

我唔係分身 寫:
akiraku 寫:

有無入會?

akiraku

文章發表人 我唔係分身 發表於 2012-09-05, 22:31

akiraku 寫:
我唔係分身 寫:
akiraku 寫:

有無入會?

我都未
圖檔
我唔係分身
  頭像

文章發表人 sos82597 發表於 2012-09-05, 22:32

akiraku 寫:

支持淫博再 :050: 多佢幾次

Sent via Extra7
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:33

教協 已經成為商業集團,而家感覺入會D新人都係想law著數 :043:
akiraku

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:34

sos82597 寫:
akiraku 寫:

我俾人 :050: 喎!!! :050: 我嗰個仲未出泥駁下我地 :notinterest:
akiraku

文章發表人 我唔係分身 發表於 2012-09-05, 22:35

akiraku 寫: 教協 已經成為商業集團,而家感覺入會D新人都係想law著數 :043:

都係為買平飛買平野食買平文具
圖檔
我唔係分身
  頭像

文章發表人 sos82597 發表於 2012-09-05, 22:35

akiraku 寫:
sos82597 寫:
akiraku 寫:

我俾人 :050: 喎!!! :050: 我嗰個仲未出泥駁下我地 :notinterest:

:011: :011: :011:

『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 發表於 2012-09-05, 22:37

難得太公報入左教協數 :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 7look 發表於 2012-09-05, 22:38

c hing你咁講, 好快又會有人走出尼話教協d人刀係打份工
搵食姐
佢地認為搵食大x晒ga :003: :003:
7look
  頭像

2010-01-24, 14:21

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:39

張文光最 P K,好多野係背後同政府開會agree,出到泥見勢色唔對就狂 :050: 政府,早排俾law fan 踢爆,成隻死狗。

今次國民教育單野,教協前幾年冇同政府討論過?你信唔信?如果教協出泥大 :a011: 政府,容乜易俾law fan 又踢爆,咁教協一定從世上 :hello: :hello:
akiraku

文章發表人 akiraku 發表於 2012-09-05, 22:41

7look 寫:

c hing你咁講, 好快又會有人走出尼話教協d人刀係打份工
搵食姐
佢地認為搵食大x晒ga :003: :003:

職員打工 搵食 , no problem.

龫事爭權 = 爭 :money:
akiraku

下一頁

回到 吹水 fun 區