誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 8 位訪客

胡 紅 玉 下 午 3 時 政 府 總 部 會 見 傳 媒

歡迎小混混齊齊吹水, 吹乜都得

文章發表人 性慾從口中湧出 發表於 2012-09-06, 13:53

有新野爆?! :question2: :question2: :question2: :question2: :question2:
2012-09-06 HKT 13:50
開 展 德 育 及 國 民 教 育 科 委 員 會 主 席 胡 紅 玉 , 將 於 下 午 3 時 , 在 政 府 總 部 西 翼 大 堂 會 見 傳 媒 。
性慾從口中湧出
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2009-11-09, 14:41

Re: 胡 紅 玉 下 午 3 時 政 府 總 部 會 見 傳 媒

文章發表人 mtr 發表於 2012-09-06, 13:59

圖檔
mtr
Fun區守護神 - 變淫大金剛
  頭像

2007-04-17, 19:21

Re: 胡 紅 玉 下 午 3 時 政 府 總 部 會 見 傳 媒

文章發表人 riddick 發表於 2012-09-06, 14:04

:044: :044: :044:
riddick
Fun區 - 揸Fit人

2010-03-17, 17:50

文章發表人 bobby chu 發表於 2012-09-06, 14:05

企硬。。。。。。 :ahahaha: :ahahaha: :ahahaha: :wawawa:
圖檔圖檔圖檔圖檔
bobby chu
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-12-16, 21:27

文章發表人 Evan 發表於 2012-09-06, 14:11

bobby chu 寫: 企硬。。。。。。 :ahahaha: :ahahaha: :ahahaha: :wawawa:

撤又輸,唔撤又輸,撤咗起碼整熄一個火頭,至於往後如何執政,見步行步,以後再說吧 :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2005-02-24, 13:15

文章發表人 Yan's Family 發表於 2012-09-06, 14:13

:hello:
我感到憂慮的─我要盡力強調這點─我感到憂慮的,不是香港的自主權會被北京剝奪,而是這項權利會一點一滴地斷送在香港某些人手裏。
Yan's Family
Fun區皇室 - 出野大魔王
  頭像

2005-06-23, 09:13

文章發表人 發表於 2012-09-06, 14:14

查實撤左,將國民狗肉內容拆細,最多將中史科列番必修科,咁已經解決左好多問題
差在阿公吞唔吞得落呢啖氣
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

文章發表人 Evan 發表於 2012-09-06, 14:16

京 寫: 查實撤左,將國民狗肉內容拆細,最多將中史科列番必修科,咁已經解決左好多問題

上大人話:我有落過order一定要做咩?定係有人拍晒心口話自己會做得倒? :003:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

文章發表人 sos82597 發表於 2012-09-06, 14:17

:notinterest:
『當你唔能夠再擁有嘅時候。你唯一可以做嘅。就係令自己唔好忘記。』
欲知前世事 今世受者是 欲知後世事 今世作者是
請大家多多支持環保,節約能源,救救地球
凡 事 由 其 自 然 ; 遇 了 處 之 泰 然 ; 得 意 之 時 淡 然 ; 失 意 之 時 坦 然 ; 艱 辛 曲 折 必 然 ; 歷 盡 滄 桑 悟 然 。 」
「我們需要的不多,想要的太多。」

圖檔 圖檔
sos82597
  頭像

2006-05-29, 19:23

文章發表人 laichung 發表於 2012-09-06, 14:18

Evan 寫:
bobby chu 寫: 企硬。。。。。。 :ahahaha: :ahahaha: :ahahaha: :wawawa:

撤又輸,唔撤又輸,撤咗起碼整熄一個火頭,至於往後如何執政,見步行步,以後再說吧 :003:

撤的話就唔會叫 胡 紅 玉 出黎 :announce: 啦~~
laichung
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2007-04-11, 11:26

文章發表人 韋信 發表於 2012-09-06, 14:18

:love_china:
Welcome to my blog:cchu.com, my personal websites:wchu.com and hiking100fun.com
韋信
  頭像

2004-12-16, 12:23

文章發表人 Evan 發表於 2012-09-06, 14:20

laichung 寫:
Evan 寫:

撤的話就唔會叫 胡 紅 玉 出黎 :announce: 啦~~

唔係撤就咪鬼出嚟講嘢啦,重嫌唔夠火咩? :confused:
BB養育進行中

圖檔
Evan
  頭像

文章發表人 laichung 發表於 2012-09-06, 14:23

Evan 寫:
laichung 寫:
Evan 寫:

唔係撤就咪鬼出嚟講嘢啦,重嫌唔夠火咩? :confused:

因為老細order, 唔 :announce: 唔得~~ :063: :063: :063:
laichung
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目

2007-04-11, 11:26

文章發表人 syyuen 發表於 2012-09-06, 14:24

Evan 寫:
京 寫: 查實撤左,將國民狗肉內容拆細,最多將中史科列番必修科,咁已經解決左好多問題

上大人話:我有落過order一定要做咩?定係有人拍晒心口話自己會做得倒? :003:

:lightbulb: :lightbulb: :lightbulb:
圖檔
syyuen
  頭像

2008-12-20, 00:10

文章發表人 發表於 2012-09-06, 14:26

FB已經吹緊雞星期六圍中聯辦,你估佢地唔識驚架?
靚構圖+靚曝光=靚相

頭像

2005-03-07, 00:03

下一頁

回到 吹水 fun 區