誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 0 位訪客

我的相機(終於買

歡迎各位攝影fans post 自己曾經擁有過、仲用緊或者好鬼想買既;夢幻器材, 最好可以 post 埋好處同壞處, 有埋價錢重正, 未必要相, 齋講都得!

文章發表人 咖喱啡 發表於 2006-01-12, 23:44

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:
祝AV100Fun各位兄弟, 繼續Fun。Fun。。Fun。。。
咖喱啡
Fun區 - 黑龍總司令
Fun區 - 黑龍總司令
  頭像

2005-10-07, 21:21

文章發表人 Taihung 發表於 2006-01-16, 23:02

皇馬火雞,呢排我都借朋友部Canon300D玩有D上癮.D火雞仲導我買Canon350D佢地部機超值如果配支靚鏡已經好掂.你點睇可唔可以比D意見 :sorry: :sorry: :sorry:
Taihung
Fun區 - 揸Fit人
Fun區 - 揸Fit人
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 kenny1017 發表於 2006-01-24, 14:09

:001: :clap2hands :give:
kenny1017

文章發表人 初哥 發表於 2006-02-23, 18:09

Taihung 寫:皇馬火雞,呢排我都借朋友部Canon300D玩有D上癮.D火雞仲導我買Canon350D佢地部機超值如果配支靚鏡已經好掂.你點睇可唔可以比D意見 :sorry: :sorry: :sorry:

宜家緊係等30D啦 :a009: :a009: :share: :devil: :devil: :devil: :devil:
圖檔
初哥
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2005-03-18, 15:34

文章發表人 shortmen 發表於 2006-06-21, 17:22

70-210mm USM 呢支好想要呀 :a004:
shortmen
Fun區 - 小混混
Fun區 - 小混混

2006-04-18, 14:40

上一頁

回到 攝影器材-私房菜