誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者: 沒有註冊會員 和 7 位訪客

呢期最正係邊部DVD機!

收集各樣器材討論同報告

投票活動將於 2004-12-02, 18:28 結束

PIONEER 969
26%
DENON 3910
16%
MARANTZ 9500
57%

總投票數 : 49

文章發表人 Racingboy 發表於 2004-11-22, 18:28

至在玩,不要爭吵!
大家快o的o黎投票啦 :mrgreen: !

唔記得講,有十日時間,十二月一日截止 :049:

:love_china: :love_china: :love_china:
最後由 Racingboy 於 2004-11-25, 02:09 編輯, 總共編輯了 1 次
平有平玩,貴有貴玩,用咗Canare 同企鵝線仲好玩 (請按下面條Link啦 ) !http://www.hometheater.hk/forum/viewthread.php?tid=31&extra=page%3D1
Racingboy
Fun區皇室 - PinkG首腦
  頭像

2004-11-16, 16:13

文章發表人 SKA 發表於 2004-11-22, 18:36

宜家有50%投969, 50%投9500 !!!

(得兩個人投 :mrgreen: )

快D投喇 (d18) !!!
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 peterso 發表於 2004-11-22, 22:30

乜無 755ai 嘅 :045: :045: :045:
peterso
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
Fun區正義聯盟 - 冇雀隊長
  頭像

2004-11-16, 18:33

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-22, 23:06

乜唔係Skyworth HVD咩?!
:a011: :a011: :a011:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

2004-11-16, 16:32

新人

文章發表人 皇馬廿三 發表於 2004-11-22, 23:27

hello!
皇馬廿三
Fun區 - 揸Fit人

2004-11-22, 23:12

文章發表人 SKA 發表於 2004-11-22, 23:39

好多人投9500... :dont_agree: ...

我鍾意969 :a001:
圖檔
圖檔圖檔圖檔
圖檔
男兒天職保家眷,頂唔倒都要頂 :on_press: :on_press: :on_press:
SKA
  頭像

2004-11-19, 23:31

文章發表人 Taihung 發表於 2004-11-23, 00:44

我係用969同門兄弟868 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

平有平玩,好個無得玩 :004: :004: :004:
附加檔案
Taihung
  頭像

2004-11-22, 18:24

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-23, 00:55

我鐘意人頭豬腦... (HTPC)

吹咩!!! :048: :048: :048: :048:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 Raymond Wan 發表於 2004-11-23, 06:05

我鐘意 DV9500, 並購入在 Setup 及測試中!!!

:lol: :D :P :wink: :idea: :?:
Raymond Wan
  頭像

2004-11-22, 21:08

2910 versus 868

文章發表人 ac388 發表於 2004-11-23, 09:53

I am already using 2910/AE500 with DVI connection. Do you guys think the picture will be better if replacing 2910 with a 868 plus DVI/HDMI adaptor on the AE500 end ???

Taihung 寫:我係用969同門兄弟868 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

平有平玩,好個無得玩 :004: :004: :004:
ac388

2004-11-23, 09:40

Re: 2910 versus 868

文章發表人 射擊人 發表於 2004-11-23, 10:55

ac388 寫:I am already using 2910/AE500 with DVI connection. Do you guys think the picture will be better if replacing 2910 with a 868 plus DVI/HDMI adaptor on the AE500 end ???

2910画質都幾好架路喎...

不如儲埋多D錢換部投影雞 (LCD=>DLP)効果仲明顯啦!

:049: :049: :049: :049:
射擊人
  頭像

2004-11-16, 16:46

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-23, 12:50

2910幾惦架喇......試下從set-up處著手玩好佢,下一部先諗換機啦!
:a009: :a009: :a009:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 异香人 發表於 2004-11-23, 13:54

小小Pat 寫:2910幾惦架喇......試下從set-up處著手玩好佢,下一部先諗換機啦!
:a009: :a009: :a009:

我都顶唔住,买咗部,又发难渣喺里面,喺幼细咗,不过我调极都调唔轮好,用HIVI个只碟,又调投影,dvd机,唔知道喺咪部dvd好咗丢丢,而部投影out咗多多呢?
暗位始终都喺好多虫仔咁郁郁吓,唉!
架Z2000几时出啊,天啊...啊...啊.... :x :x
异香人

文章發表人 小小Pat 發表於 2004-11-23, 16:23

Z2000十二月嘛.....花旗國果便有消息未啊.......
:roll: :roll: :roll: :roll:
我是Lx90後!
小小Pat
  頭像

文章發表人 HeHeHaHa 發表於 2004-11-23, 16:33

我撰 .... 未出果部 :mrgreen:
HeHeHaHa
Fun區 - 小頭目
Fun區 - 小頭目
  頭像

2004-11-23, 15:07

下一頁

回到 影音至硬 fun 區